merhaba arkadaslar bende yaklasık 8 ay once bi ameliyat gecirdim... ilk zamanlar guzeldi ama sislikler inmeye baslayınca burnun orta catısı acık kaldı sisler inince hatalar daha da ortaya cıkıyor artı renk uyusmazlıgım var ust kısım beyaza yakınken alt yani uc kısmı barız koyu sekile ve sol taraf cıkıntılı sag kısım cokmus .. sabrediyorum revizyona hazırladım kendimi istanbulda emre ilhanı dusunuyorum .. benim dr um ilgiszdi zaten 2. aydan sonra gitmedim.. 3 tane dr gezdim benim dr um masajı yapamadın kemik acık kaldı dedi oysa 3 doktorda kemik masajla kapanmaz masaj odemler icin dedi.. bunca zaman kendimi sucladım ta ki diger dr lardan bunları duyunca..size diyecegim amelyattan sonra 2.ayda belli oluyo bi terslik varsa ve kendi dr unuz hic bi zaman gercegi soylemıyo bana gore kotu ise dahi iyi diyebilen dr lar var baska dr a gorunmekte fayda var derim..
merhaba mesaj atmışsınız cevap veremiyorum ben daha olmadım temmuzda inşallah sizede çok geçmiş olsun burun hiç belli olmuyor 1 yılda şekil alır belki düzelir doktorunuz kimdi??