3 ay oldu yamukluk var, yardım!

merhaba arkadaslar bende yaklasık 8 ay once bi ameliyat gecirdim... ilk zamanlar guzeldi ama sislikler inmeye baslayınca burnun orta catısı acık kaldı sisler inince hatalar daha da ortaya cıkıyor artı renk uyusmazlıgım var ust kısım beyaza yakınken alt yani uc kısmı barız koyu sekile ve sol taraf cıkıntılı sag kısım cokmus .. sabrediyorum revizyona hazırladım kendimi istanbulda emre ilhanı dusunuyorum .. benim dr um ilgiszdi zaten 2. aydan sonra gitmedim.. 3 tane dr gezdim benim dr um masajı yapamadın kemik acık kaldı dedi oysa 3 doktorda kemik masajla kapanmaz masaj odemler icin dedi.. bunca zaman kendimi sucladım ta ki diger dr lardan bunları duyunca..size diyecegim amelyattan sonra 2.ayda belli oluyo bi terslik varsa ve kendi dr unuz hic bi zaman gercegi soylemıyo bana gore kotu ise dahi iyi diyebilen dr lar var baska dr a gorunmekte fayda var derim..

merhaba mesaj atmışsınız cevap veremiyorum ben daha olmadım temmuzda inşallah sizede çok geçmiş olsun burun hiç belli olmuyor 1 yılda şekil alır belki düzelir doktorunuz kimdi??

dg62 canım benim ne güzel sözler bunlar sende resimlerden gördüm insan bir yüzü görünce bi ışık alıyorsa unutmuyor biliyormusun çok tatlı çok sade anlayışlı bi kızsın sen emre beyinde senin gibi hastası olduğu için çok sanşlı hatta ailenede senin gibi birine sahip oldukları için sanşlı canım benim bende çok takıyorum şuan beklemek zorundayım yaa ne yapım en azından üst kısmı profili dzügün die sabrediyorum evet burnum düz bir burun değil kavisli uç kısmı birz oyuk yani estetikli bir burun açıkçası dogal olsa belki bu kadar batmazdı canım ama işte ben gittim dün doktorum saolsun baktı evet yamukluk var dedi canım düzelticem milimetrik bişey ama düzelticem dedi kışın ama canım masaj verdi ama geçicek gibi diil dedi benim burun deliklerimden dolyıyımış canım doktorum bak sakın gitme ben ne istersen yapıcam dedi ayy ne mutlu oldum yaa canım resimlerini bekliyorum öpücükler

arkadaşlar daha önce açtığım bir konuda başımda geçenleri ve yeni burnumdan memnun olduğumu söylemiştim.eski burnuma nazaran hala daha öyleyim eskisinden çok daha iyi.
Ancak önden bakınca resimlerde filan burnum sola doğru eğri duruyor.sol profilden daha düzgünken sağ profilden kemerli gibi dümdüz..doktora ısrarla sordum kavis yapmadınız mı diye hafif kavisli olacak dedi ameliyattan sonra ve kontrole gittiğimde ama yok,yok,yok! O yetmezmiş gibi önden olan yamukluğu burnumu inceleyenler de söylemeye başladı.:(
ayrıca göz altı çukurlarımın olduğu kısımla burun sırtı arasında top gibi şeyler geliyor elime her iki tarafta da kocaman.bazen diyorum doktor kemik mi unuttu orda,yanlışlıkla kemik mi koydu düşünmüyo değilim :d
tecrübeli arkadaşlar yaşadıklarını yazarsa çok sevinirim,3ay-6ay arası değişim oluyor mu?yamukluk azalır mı...
Sabah doktoruma gidicem ama gelin görün ki sıkıntıdan uyku tutmadı o yuzden paylaşmak istedim,.. :(

şimdi nasıl cnmmm

dg62 canım benim ne güzel sözler bunlar sende resimlerden gördüm insan bir yüzü görünce bi ışık alıyorsa unutmuyor biliyormusun çok tatlı çok sade anlayışlı bi kızsın sen emre beyinde senin gibi hastası olduğu için çok sanşlı hatta ailenede senin gibi birine sahip oldukları için sanşlı canım benim bende çok takıyorum şuan beklemek zorundayım yaa ne yapım en azından üst kısmı profili dzügün die sabrediyorum evet burnum düz bir burun değil kavisli uç kısmı birz oyuk yani estetikli bir burun açıkçası dogal olsa belki bu kadar batmazdı canım ama işte ben gittim dün doktorum saolsun baktı evet yamukluk var dedi canım düzelticem milimetrik bişey ama düzelticem dedi kışın ama canım masaj verdi ama geçicek gibi diil dedi benim burun deliklerimden dolyıyımış canım doktorum bak sakın gitme ben ne istersen yapıcam dedi ayy ne mutlu oldum yaa canım resimlerini bekliyorum öpücükler

Canim benim cok tesekkur ederimmm.. Ne guzel bak doktorun hallolur demis hic uzme kendini kisa kadar bekle ben de gecmez diye dusunmustum yamukluk varsa gecmiyor cunku :( ama cok yamuk degilmis bak milimetrik biseyse daha kolay sikma tatli canini bir kac ay sabret sadece o guzel burun goze batmaz zaten masallah burun guzel kiz guzel :) tatlim resmi unuttum ben ya kardesim rahatsizdi baya onunla ugrastik hep ama yarin atarim kesin unutmam bu sefer :)

canım benim moral üstüne moral oluyorsunn ya burnuna bakıyorumm nazarım değmesin canım sana:) kardeşine geçmiş olsun önemli bişeyi yoktur umarım allah acil şifa versin :) canım skmıyorum artık ne yapayım canım ennn kötü emre beye bi revizyon oluverirm kara aşamasına daha çok var caınm kışın olucam zaten huzursuz hissedersem kendimi emre beye yaptırabilirim zaten sadece burun ucu canım benim resimleri bekliyorum öpüyorum kocaman

Back
X