3 ay once kimyasal gebelik şimdi yine test pozitif

sbnem merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
3 ay önce catlatma ignesiyle kimyasal gebelik yaşamıştım bir sonraki ay catlatma ignesi uyguladık olmadi bu ay ara verdik adetime 4 gun varken testte cizgi cikti ve beta 48.96 cikti tekrar kimyasal olabilir mi

3 ay önce catlatma ignesiyle kimyasal gebelik yaşamıştım bir sonraki ay catlatma ignesi uyguladık olmadi bu ay ara verdik adetime 4 gun varken testte cizgi cikti ve beta 48.96 cikti tekrar kimyasal olabilir mi
kimyasal gebelikte kaç gün önce öğrenmiştin gebeliği aynı mıydı

Yok o zaman 10 gün önce öğrenmiştim simdi 3 günüm var yarin tekrar beta kontrolüm var

Geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrar hamileyim adetimin 3. Günü 32 ile öğrendim. 2 gün sonra 89 oldu. Önemli olan 2 gündeki artış miktarı. Düşük değer olması kimyasal olacağı anlamına gelmiyor. Güzel haberlerinizi alırız inşallah 🙏

Allah'ın izniyle bu sefer sağlıklı olacak inan 🥹

İnşallah yarın kalp atışı duymaya gideceğim teşekkür ederim hepimizin sağlıkla kucağına gelsin inşallah

Bende bugün öğrendim kimyasal gebeliği ağrılı bir süreç geçiyor bugün benim için , neler yaptınız bu süreçte ?

Benim cok sukur bir ağrım olmamıştı normal regl döngüsü gibi atmıştı vucut gecmis olsun

Back
X