3 ay sonra darbe ve sislik:((

Yusesi

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
63
1
6
Bolu
Hayirli gunelr arkadaslar 3 ay oldu burun ameliyati olali kucuk oglum elindeki oklavayi almaya calisirken goz kenarima sert vurdu burnuma geldi tabi hatayla ve sisti sizce gecicimi kalicimi bu sislik bisey olmusmudur cok moralim bozuk:((

Son düzenleme:
geçmiş olsuuun...

Son düzenleme:
soğuk kompleks yapsaydın hemen.... darbeler öyle hemen geçmiyor malesef bir iki hafta sürebilir... çok fazla bir şey olduğunu düşünüyosan bi sağlık ocağına gidiver kıkırdak falan kırılmış olmasın... besle gargayı oysun gözünü demişler çocuk işte benim kafama odun atmıştı komşumuzun çocuğu donk sesini hiç unutamam :)

Hala uyguluyorum buz ins gecicidir ya doktorlar kirmak icin okadr ugrasiyo hemen kikirdak zarar gorurmuki ben tr degilimki hemen gideyim saglik ocagina hollandadayim:) valla oyle tam yerine oturmaya basladi derken bide bu cikti

Hala uyguluyorum buz ins gecicidir ya doktorlar kirmak icin okadr ugrasiyo hemen kikirdak zarar gorurmuki ben tr degilimki hemen gideyim saglik ocagina hollandadayim:) valla oyle tam yerine oturmaya basladi derken bide bu cikti

canım ameliyat olduğunu sonradan okudum... o yüzden sildim mesajımı.... ameliyatlısın buz nasıl etki yapar bilemedim....geciktirme git bence doktora...hollanda da nasıl oluyor bilmiyorumda...

Son düzenleme:

benim üstte kemik var diye gittim bugün doktora o da üstüne çömdü resmen baş parmağıyla bastırdı da bastırdı sağolsun. canımın acısından gözümden yaş geldi. amacı da onun kemik değil şişlik olduğunu göstermekmiş. bastırdıktan sonra benim de burnum şişti orası hafif morardı. kısacası doktor bile bu kadar sert davranırken bi oklavadan bi şey olcağını sanmıyorum. tebirli olalım diye vurguluyorlar sert darbelerden koruyun diye. benim de burnum haala şiş bugün yarın geçer diye düşünüyorum o doktorun parmak bastığı yer yani.

benim üstte kemik var diye gittim bugün doktora o da üstüne çömdü resmen baş parmağıyla bastırdı da bastırdı sağolsun. canımın acısından gözümden yaş geldi. amacı da onun kemik değil şişlik olduğunu göstermekmiş. bastırdıktan sonra benim de burnum şişti orası hafif morardı. kısacası doktor bile bu kadar sert davranırken bi oklavadan bi şey olcağını sanmıyorum. tebirli olalım diye vurguluyorlar sert darbelerden koruyun diye. benim de burnum haala şiş bugün yarın geçer diye düşünüyorum o doktorun parmak bastığı yer yani.

Rahatlattin beni biraz olsun 3 ay oldu cunku ins sorun yoktur mesaj yazdim doktoruma cevap gelmedi ins pazartaesi ariycam tekrar

Back
X