- 30 Ocak 2024
- 214
- 111
- 23
- 40
Hangi doktor acaba ?
Bağdat Caddesi'nde bir doktor.
Mesajla yazayım isterseniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi doktor acaba ?
Çok memnun olurumBağdat Caddesi'nde bir doktor.
Selamlar. Bence başarılı olmuş. Şakaklarda çöküntü oluşmamış. Endoskopik mi oldunuz yoksa fazla deri zıkarımı yapılarak cerrahi yöntemle mi oldunuz? Bi de dr adını ve fiyat bilgisini özelden paylaşır mısınız.Bağdat Caddesi'nde bir doktor.
Selamlar. Bence başarılı olmuş. Şakaklarda çöküntü oluşmamış. Endoskopik mi oldunuz yoksa fazla deri zıkarımı yapılarak cerrahi yöntemle mi oldunuz? Bi de dr adını ve fiyat bilgisini özelden paylaşır mısınız.
neden doktorun ismini paylaşmıyor sunuz?Bağdat Caddesi'nde bir doktor.
neden doktorun ismini paylaşmıyor sunuz?bizim de ihtiyacımız var
kime olmus kendisi acaba,siz de bana yazar misiniz :)Çok memnun olurum
size yazdi mi acaba?neden doktorun ismini paylaşmıyor sunuz?bizim de ihtiyacımız var
bana a yazin lutfenÇok memnun olurum
harika olmuş, dr kim acaba?
Mesaj atanlar için burdan güncel halimi ekliyorum.
Anlık çektim
süper gözüküyorHerkese merhaba,
Nasıl olacak ne olacak derken, Temporal facelift ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti. Bu ameliyatı olmayı düşünenler açtığım başlıklara göz gezdirebilirler.
Kısaca özet geçmek gerekirse, 15 Şubat günü özel bir hastanede genel anestezi ile yaklaşık 4 saat süren ameliyat geçirdim. İlk 20 günüm çok zordu. Doktorlar bunlardan bahsetmiyor ama ben söyleyeyim çok acı çekiyorsunuz. Psikolojik sıkıntılar da cabası.
İnsan içine çıkabilecek duruma gelmem 2 ayımı aldı çünkü çok şişliklerim vardı.
Ama şu an yavaş yavaş sanki eski halime dönüyor gibi hissediyorum, paranoyak oldum her gün aynaya bakıp inceliyorum. Verdiğim onca paraya ve acıya değdi mi? Bilemiyorum.
Yine memnun değilim bu halimden.
Bu arada ameliyat sonrası hala kaşlarımı kaldıramıyorum, kaşlarımı çatamıyorum, botokslu gibiyim. Ama bu duruma şu an çok takılmıyorum.
Ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarımı ekliyorum.
Sonrası fotoğraflarım şu anki güncel halimdir.
Filtre, efekt vs. yok hiçbirinde.
Dipnot: 39 yaşındayım.
Eki Görüntüle 3433907
Eki Görüntüle 3433908
Eski fotoğraflarımdaki gözlerime bakınca evet çok çok başarılı diyorum
Ben Bağdat Caddesinde bir doktora ameliyat oldum.