3. aya göre göbegim cok büyük

Mutfakperisi87

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
347
35
318
Almanya
Selam kizlar...
Aslinda pek takmiorum hatta seviniorum bu duruma ama benim durumumda olan baska bayan varmi merak ettim...
Ben 3 aylik hamileyim ama göbegim 4-5 aylik gibi sanki, kiz kardesim benden 1 bucuk ay önde ama benim göbek masallah ondan büyük
Sizinde öylemi ? Ve bu durum normal dimi ? Yani kisiden kisiye degisir heralde... Doktoruma gittigimde sorucam...
Cevaplariniz icin simdiden tsklerrr öpüyorummmm

slmm nasil olsa hamileyim diye cokmu abur cubur yiyorsun acababeim gobuste oyleydide ordan biliyorum

aynı ben güzelim.yalnız benim 3. gebeliğim ve kilom 72.ama ben şuna bağlıyorum gebelik öncesi bağırsak tembelliğim vardı aşırı gaz ve şişkinlik.gebelik hormonları ve folbiol da şişkinlik yapıyor.

Az önce resmine baktım diğer konudan:)))
Yanlız değilsin merak etme bende 3 aylık hamileyim ama 5 aylık gibiyim..Doktora sormak hiç aklıma gelmedi de sorduğum insanlar kesen büyük diyorlar bilmiyorum ne derece doğru..
Foto çekip koysam şaşırırsın o kadar:)))

Son düzenleme:

Aaaa koysana bi kiz merak ettim bende bidaha gittigimde sorucam doktora :))

koyamam ki sımdı aparatım yanımda değil:)))
bir de sana oluyor mu bilmiyorum ama kasıklarımda farklı farklı yerlerde ara ara sertlik oluyor..
hissediyorsun resmen dokunduğunda:s

Son düzenleme:
Ben daha cok tam göbegimin altini elliyorum alta dogru cok sert oluyo sanirim rahmi hissediyorum :s ay cok tuhaf bi his...
30 nisanda doktor terminim var ozaman 15 haftalik oluyorum cinsiyeti belli olurmu ozaman Acaba yaa??? Cok merak ediyorummmm

Bilmiyorum ama kız olabilirmiş..Daha erken gelişiyorlarmış..
Göbişler büyük ya o bakımdan
Ayy inş kızım olur

merak etmene gerek yok çok önemli bir şey değil.herkese göre değişir.kiminin iç karnı geniştir karnı küçük görünür.benimkisi öyle mesela.bebeğinin tadını çıkart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…