3 ayda 10 kilo verdim

sarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
46
3
86
Mardin
Merhabalar..ben kilo verdiysem herkes verir diye size baslayayim önce.çünkü inanın etrafında benim kadar pisboğaz kimse görmedim ben..ikinci doğum sonrası tabi kilo aldım ama 2 yıl sonrası hala 75 idim ve tatil planı yapınca dank etti bende tabi.benim kilo vermekteki tekniğim şu: gün içerisinde her bis zamanda diyet basari öyküleri okudum.bu hem hırslandırdı ve motive etti hem de beni bir diyet uzmanına dönüştürdü.günde 2 lt limonlu su içtim ve bolca yoğurtla 1 dilim ekmek yedim her aciktigimda.kahvaltıda tost yemeği bıraktım, okula bol marulu,süzme peynirli, hıyarlı,domatesli,yani ne bulduysamli sandviç götürdüm.öğretmenler odasında tuhaf bakan gözler simdi bana özeniyor:)bir de yeşil cay günde 2 bardak.bu aralar da karanfilli tarçınlı cay.iştahı ve tatlı isteğini kesiyor.bir de acıktıkca 1 2 parça ceviz yedim.Aslında hep taktik geliştirdim.büyük yemeklerden,abur cuburdan kaçtım.bugün 65.6 oldum.60 hedefim.belki beni de okuyup heveslenir,kilo veren olur diye yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…