• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 10 kilo verdim

sarin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
46
3
86
Mardin
Merhabalar..ben kilo verdiysem herkes verir diye size baslayayim önce.çünkü inanın etrafında benim kadar pisboğaz kimse görmedim ben..ikinci doğum sonrası tabi kilo aldım ama 2 yıl sonrası hala 75 idim ve tatil planı yapınca dank etti bende tabi.benim kilo vermekteki tekniğim şu: gün içerisinde her bis zamanda diyet basari öyküleri okudum.bu hem hırslandırdı ve motive etti hem de beni bir diyet uzmanına dönüştürdü.günde 2 lt limonlu su içtim ve bolca yoğurtla 1 dilim ekmek yedim her aciktigimda.kahvaltıda tost yemeği bıraktım, okula bol marulu,süzme peynirli, hıyarlı,domatesli,yani ne bulduysamli sandviç götürdüm.öğretmenler odasında tuhaf bakan gözler simdi bana özeniyor:)bir de yeşil cay günde 2 bardak.bu aralar da karanfilli tarçınlı cay.iştahı ve tatlı isteğini kesiyor.bir de acıktıkca 1 2 parça ceviz yedim.Aslında hep taktik geliştirdim.büyük yemeklerden,abur cuburdan kaçtım.bugün 65.6 oldum.60 hedefim.belki beni de okuyup heveslenir,kilo veren olur diye yazayım dedim.

Back