Karatay diyeti daha iyi ama yurt ortaminda ben onu yapamam iste o yuzden tesekkur ederim bu benim diyetisyenden aldigim liste bakalim nasip.Bende 3 ayda 10 kilo verdim. Karatay diyeti yaparak. Tavsiye ederim karatay diyetini. Sağlıklı beslenmeye başladm ekmek şeker hayatımdan tamamen çıkardımmm Simdi çok mutluyum bi 10 kilo daha vermeyi hedefliyorummmm.
ya arkadaşım tebrikler 10 kilo vermişsin.ben karatay la 4 kilo verdim 1 ayda ama şu an yerimde sayıyorumBende 3 ayda 10 kilo verdim. Karatay diyeti yaparak. Tavsiye ederim karatay diyetini. Sağlıklı beslenmeye başladm ekmek şeker hayatımdan tamamen çıkardımmm Simdi çok mutluyum bi 10 kilo daha vermeyi hedefliyorummmm.
ya arkadaşım tebrikler 10 kilo vermişsin.ben karatay la 4 kilo verdim 1 ayda ama şu an yerimde sayıyorum
size birkaç şey sorcam .
1.gerçekten doyana kadar mı yedin
2.her gün 20 dak.yürüyüş yaptın mı
3.ne kadar su içtin
şimdi ben ekmek yemiyorum bazen 2 lokma falan yediğim oluyor ama çok nadir.
yuruyüş yapamıyorum ama 20 dak.bisiklet ve plates topuyla bişeyler yapıyom.makarna pilav abur cubur yok .önceden ne görsem ağzıma atıyordum şimdi hep es geçiyorum.kendime hayret ediyorum .yaptığım yanlışlrı yapmıyorum ama neden böyle yavaş gidiyor.
sen yapmış biir olarak bir anlatsan neler yaptığını lütfen.benimde en az 10 12 kg vermem lazım
Benden mutlusu yokBen face bi guruba katıldım sizede katılmayı tavsiye ederim.O gruba katıldığım dan beri daha azimliyim.Ve 2 kilo daha verdimm toplamda 12 kilo verdimmm
Bence Öyle olumsuz düşünmeyin ben 80 kilodan 68 kiloya düştüm yaza kadar 59 60 olmayı hedefliyorum Başaracağıma eminim FACEDE FATMA ILE ZAYIFLIYORUZ KARATAY DIYETI GURUBUNA girin sizde kilolarınınzdan kurtulun ben bu grupla verdim. Çok memnunum 68 kiloyum ama daha zayıf hissediyorummm çünku bu diyette kastan değil yağdan gidiyoMerhaba benimde 15 kilo fazlalığım var bir programa uymak istiyorum ama dayanamayıp 1 gün olmadan Bozuyorum gerçi ertesi gün hiç bişi olmamış gbi devam etsemde neye yarar sanırım hayatım boyunca gtmycek bu 15 kilo
Bakıcam canım çok teşekkür ediyorum :)Bence Öyle olumsuz düşünmeyin ben 80 kilodan 68 kiloya düştüm yaza kadar 59 60 olmayı hedefliyorum Başaracağıma eminim FACEDE FATMA ILE ZAYIFLIYORUZ KARATAY DIYETI GURUBUNA girin sizde kilolarınınzdan kurtulun ben bu grupla verdim. Çok memnunum 68 kiloyum ama daha zayıf hissediyorummm çünku bu diyette kastan değil yağdan gidiyo
Merhaba benimde 15 kilo fazlalığım var bir programa uymak istiyorum ama dayanamayıp 1 gün olmadan Bozuyorum gerçi ertesi gün hiç bişi olmamış gbi devam etsemde neye yarar sanırım hayatım boyunca gtmycek bu 15 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?