3 ayda 12 kilo vermeyi hedefliyorum

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.109
4.826
373
Evet kızlar artik şu boğazima dur demenin vakti geldi de geçiyor bile bir sürü işe yaramaz diyetler programlarini denedikten sonra şimdi hem kendi sağliğim için hemde estetik kaygilardan oturu bir program hazirlamaya basladim kendime 1.65 boyum başlangiç kilom ise 75.
Size yavaş yavaş ne yiyip ne içecegimi fotoğraflarla yükleyeceğim ayrica yaptigim egzersizleride anlatacağim var mi benimle birlikte bu zorlu ve çetin yola çikmak isteyen En Büyük KK

Aksam yemegi menum bir tabak et sote bir kase sehriye corbasi birde misirli pilav ve ayran vardi yemege inmeden once bir bardak su içtim yemekten once bir bardak su icmemin sebebi mideyi kandirmakti. bir kase corbayi yedim et soteninde yagini suzdumde yedim 8 yemek kasigi pilavdanda 3 yemek kasigi yedim ekmek yeseydim pilav yemeyecektim ayrica kirmizi biber metabolizmayi hizlandirdigi icin yemeklerin icine bol bol attim.(mide sorunu olanlar atmasin kirmizi biberi)

Ayrica yemekleri olabildiğince yavaş yemeye çalisiyorum. Birazdan metabolizma hizlandirici bir çay tarifi almiştim burdan 10 dakika sonra onu yapacagim. Bu arada egzersiz programimi paylaşacağim.
Screenshot_2016-03-12-11-46-28.webp Screenshot_2016-03-12-11-45-40.webp Screenshot_2016-03-12-11-43-57.webp
Şuanda bunlari yapiyorum bunlarinin yaninda ek olarak haftanin 3 günü okulun spor salonuna gidiyorum. Ordada isinmak icin 15 dk yuruyus+ kosu 15 dk bisiklet sonra 3 set 12 kere olmak uzere salondaki aletlerleri kullaniyorum sogumak icin gene yuruyus yapip o gunu bitiriyorum. 1.5 2 lt su icmeye ozen gosteriyorum. 5 ten sonra yemek yememeye ozen gosteriyorum.

Sabah kahvaltisinda hicbirşey yoktu.
Buruş buruş salatalik aldim 2 dilim 1 dilim kizartmis ekmek aldim birde normal dilim ekmekle çikolata aldim 20 gr falan ekmeklerim kucuktu ama boyle biseyin olmamasi canimi skyoo :(

Bende 3 ayda 10 kilo verdim. Karatay diyeti yaparak. Tavsiye ederim karatay diyetini. Sağlıklı beslenmeye başladm ekmek şeker hayatımdan tamamen çıkardımmm Simdi çok mutluyum bi 10 kilo daha vermeyi hedefliyorummmm.

Bende 3 ayda 10 kilo verdim. Karatay diyeti yaparak. Tavsiye ederim karatay diyetini. Sağlıklı beslenmeye başladm ekmek şeker hayatımdan tamamen çıkardımmm Simdi çok mutluyum bi 10 kilo daha vermeyi hedefliyorummmm.
Karatay diyeti daha iyi ama yurt ortaminda ben onu yapamam iste o yuzden tesekkur ederim bu benim diyetisyenden aldigim liste bakalim nasip.

Bugün 6 elma dilim patates oturma bir kase mercimek corbasi birde 3 yemek kaşigi yagsiz makarna yedim birde cacik ictim birazdan yag yakici cayimi icecegim :)

Evet kizlar 75.1 den 73.9 a inmişim. 2 gun once tartildim. Adet dinemim bitsin birkez daha tartilacagim size bildirim yaparim :KK60:

ya arkadaşım tebrikler 10 kilo vermişsin.ben karatay la 4 kilo verdim 1 ayda ama şu an yerimde sayıyorum
size birkaç şey sorcam .
1.gerçekten doyana kadar mı yedin
2.her gün 20 dak.yürüyüş yaptın mı
3.ne kadar su içtin
şimdi ben ekmek yemiyorum bazen 2 lokma falan yediğim oluyor ama çok nadir.
yuruyüş yapamıyorum ama 20 dak.bisiklet ve plates topuyla bişeyler yapıyom.makarna pilav abur cubur yok .önceden ne görsem ağzıma atıyordum şimdi hep es geçiyorum.kendime hayret ediyorum .yaptığım yanlışlrı yapmıyorum ama neden böyle yavaş gidiyor.
sen yapmış biir olarak bir anlatsan neler yaptığını lütfen.benimde en az 10 12 kg vermem lazım

ya arkadaşım tebrikler 10 kilo vermişsin.ben karatay la 4 kilo verdim 1 ayda ama şu an yerimde sayıyorum
size birkaç şey sorcam .
1.gerçekten doyana kadar mı yedin
2.her gün 20 dak.yürüyüş yaptın mı
3.ne kadar su içtin
şimdi ben ekmek yemiyorum bazen 2 lokma falan yediğim oluyor ama çok nadir.
yuruyüş yapamıyorum ama 20 dak.bisiklet ve plates topuyla bişeyler yapıyom.makarna pilav abur cubur yok .önceden ne görsem ağzıma atıyordum şimdi hep es geçiyorum.kendime hayret ediyorum .yaptığım yanlışlrı yapmıyorum ama neden böyle yavaş gidiyor.
sen yapmış biir olarak bir anlatsan neler yaptığını lütfen.benimde en az 10 12 kg vermem lazım

Ben face bi guruba katıldım sizede katılmayı tavsiye ederim.O gruba katıldığım dan beri daha azimliyim.Ve 2 kilo daha verdimm toplamda 12 kilo verdimmm

Merhaba benimde 15 kilo fazlalığım var bir programa uymak istiyorum ama dayanamayıp 1 gün olmadan Bozuyorum gerçi ertesi gün hiç bişi olmamış gbi devam etsemde neye yarar sanırım hayatım boyunca gtmycek bu 15 kilo :(

Merhaba benimde 15 kilo fazlalığım var bir programa uymak istiyorum ama dayanamayıp 1 gün olmadan Bozuyorum gerçi ertesi gün hiç bişi olmamış gbi devam etsemde neye yarar sanırım hayatım boyunca gtmycek bu 15 kilo :KK43:
Bence Öyle olumsuz düşünmeyin ben 80 kilodan 68 kiloya düştüm yaza kadar 59 60 olmayı hedefliyorum Başaracağıma eminim FACEDE FATMA ILE ZAYIFLIYORUZ KARATAY DIYETI GURUBUNA girin sizde kilolarınınzdan kurtulun ben bu grupla verdim. Çok memnunum 68 kiloyum ama daha zayıf hissediyorummm çünku bu diyette kastan değil yağdan gidiyo

Bence Öyle olumsuz düşünmeyin ben 80 kilodan 68 kiloya düştüm yaza kadar 59 60 olmayı hedefliyorum Başaracağıma eminim FACEDE FATMA ILE ZAYIFLIYORUZ KARATAY DIYETI GURUBUNA girin sizde kilolarınınzdan kurtulun ben bu grupla verdim. Çok memnunum 68 kiloyum ama daha zayıf hissediyorummm çünku bu diyette kastan değil yağdan gidiyo
Bakıcam canım çok teşekkür ediyorum :)

Merhaba benimde 15 kilo fazlalığım var bir programa uymak istiyorum ama dayanamayıp 1 gün olmadan Bozuyorum gerçi ertesi gün hiç bişi olmamış gbi devam etsemde neye yarar sanırım hayatım boyunca gtmycek bu 15 kilo :KK43:

Bende oyleydim. Ama profesyonel yardim daha ise yariyor. Tek duze beslenmeyede karsiyim bugun tekrardan tartilayacagim bakalim ne kadar olmusum.

Dün tartılabildim son kilom 72,100 olmuş 9 günde 1.800 gram kilo vermiş bulunuyorum :)

Back
X