3 ayda 14 kilo verdiğim diyet

YAKARI006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
27
2
86
Adana
arkadaşlar ben size gün gün yazmayacağım. ama gerçekten hiç sağlığım bozulmadan ve aç kalmadan kilo verdim. (mezoterapiye de gittim evet ama inanın kilo verdiren yaptığınız diyet... gidip de diyet yapmadığı için killo alan da çok.. işin sırrı beslenmenizde saklı..ben artık gitmiyorum ama yaptığım diyetle kilo vermeye hala devam ediyorum.) günde sadece 1 yemek kaşığı yağ ile yaptığınız öğlen ve akşam yemeği ( bu tava olabilir fasulye kabak mantar barbunya yağsız kıyma ile köfte tavuk göğsü vb...) sabahları lıght ya da az yağlı peynir zeytin ve etimek domates salatalık, aralarda elma salatalık ya da bir meyve günde 2 litre su ve haftada 2 kez yürüyüş... pirinç, her türlü kızartma, ekmek, patates, şeker, tuz, şireli tatlılar, çikolata yasak... asla tansiyonum düşmedi ve aynı zamanda haftada 2 kez yürüdüğüm için sarkmadım da. isterseniz deneyin :)

Son düzenleme:
Cok sevindimm canimmm.Darisi basima :3:

sadece birazcık irade... yapmak için sağlam nedenleriniz varsa ve her şeyden, herkesten önce kendinizi ikna edebilirseniz başarıyorsunuz... BEN BU VÜCUTLA MUTLU DEĞİLİM diyebilmemiz, aslında bunu kendimize itiraf edebilmemiz gerekiyormuş... ben yıllarca bu halimle mutluyum yalanını söyledim ama artık bu hataya hiç düşmeyeceğim :) hem vücut hem de ruh sağlığını bozduğuna inanıyorum kilonun. sen de ha gayret de kendine arkadaşım :) inan ki işin sırrı yağ-tuz ve ekmeği bırakmakmış... sen yağ yemeğince vücut kendi yağını kullanıyor. ama sen de yersen ikisi birleşiyor ve sen gittikçe büyüyorsun işte... iyi şanslar :):)

sadece birazcık irade... yapmak için sağlam nedenleriniz varsa ve her şeyden, herkesten önce kendinizi ikna edebilirseniz başarıyorsunuz... BEN BU VÜCUTLA MUTLU DEĞİLİM diyebilmemiz, aslında bunu kendimize itiraf edebilmemiz gerekiyormuş... ben yıllarca bu halimle mutluyum yalanını söyledim ama artık bu hataya hiç düşmeyeceğim :) hem vücut hem de ruh sağlığını bozduğuna inanıyorum kilonun. sen de ha gayret de kendine arkadaşım :) inan ki işin sırrı yağ-tuz ve ekmeği bırakmakmış... sen yağ yemeğince vücut kendi yağını kullanıyor. ama sen de yersen ikisi birleşiyor ve sen gittikçe büyüyorsun işte... iyi şanslar :):)

Elimden geldigince dikkat ediyorum son 1 aydir 4-5 kilo civarinda verdim.Eger bir ogun cok yiyorsam diger ogunu cok az yiyorum veya yemiyorumm.
Tatli istegimide yesil cayimin icine tarcin atarak kesiyorummm.

Tebrik ediyorum. Bende iki sene evvel 13 kilo vermiştim senin yaptığın gibi yaparak ama ben hergün yürüdüm.Şimdi ise kiloyu fazlasıyla aldım.Yine diyette olmam lazım. Çikolatayı cok seviyorum.Çok yedim.O yüzden kilo aldım.

Back
X