• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 25 kilo verdim !!!

Merhaba benim yaklaşık 30 kilo fazlalığım var ve en kısa sürede kurtulmak istiyorum,aslında yarın başlayacağım ama sizin nasıl kilo verdiğinizi merak ettim,bilgi verirseniz çok mutlu olurum,teşekkür ederim

yardım etmek isteyen kişi buraya yazar isteyen faydalanır.ben 7 ayda 40 kilo verdim.bu kiloları vermeden önce ne yapsam da faydası olmadı. ne ilaçlar ne bitkisel kürler. ne yaparsanız yapın düzenli beslenme ve spor olmazsa 30-40 kilo veremezsiniz. tecrübeyle sabittir.

yardım etmek isteyen kişi buraya yazar isteyen faydalanır.ben 7 ayda 40 kilo verdim.bu kiloları vermeden önce ne yapsam da faydası olmadı. ne ilaçlar ne bitkisel kürler. ne yaparsanız yapın düzenli beslenme ve spor olmazsa 30-40 kilo veremezsiniz. tecrübeyle sabittir.
Evet sana kesinlikle katılıyorum düzenli beslenme ve spor olmadan asla olmaz

Sizin bir rahatsızlığınız var mıydı ? Peki tip 2 diyabet ve insülin direnci gibio_O

yoktu sadece tiroid sıkıntısı vardı ona da ilaç kullandım. dr kontrolünde verdim. ama dr un verdiği saçma diyet listesini uygulamadım :)

yoktu sadece tiroid sıkıntısı vardı ona da ilaç kullandım. dr kontrolünde verdim. ama dr un verdiği saçma diyet listesini uygulamadım :)
Sormayın bende tip2 diyabet ve insülin direnci var 2 sene doktorun verdiği diyeti uyguladım sonuç alamadım Karatay beslenmesi ile verdim maşallah tebrik ederim

canım ben de seni tebrik ederim.seninki daha zor bir durum hakikaten. ben şimdi evlendim doğum yaptım falan 20 kg fazlam var. yine diyetteyim. şu hayatta hiç dolu dolu istediğimi yiyemiyorum ya. :KK43: karatay diyeti bir ara baktım ama hhiç ekmek yok sanırım dimi. o bana ters doymam ben.:)) 1 dilim de olsa o ekmeği yemem lazım. :) ama çok güzel bir beslenme şekli karatay diyeti yapabiliyorsan ne mutlu sana.

Back
X