Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi olur yakızlar kilo problemi olan varsa bana ulaşabilir yardımcı olurum !!
Evet sana kesinlikle katılıyorum düzenli beslenme ve spor olmadan asla olmazyardım etmek isteyen kişi buraya yazar isteyen faydalanır.ben 7 ayda 40 kilo verdim.bu kiloları vermeden önce ne yapsam da faydası olmadı. ne ilaçlar ne bitkisel kürler. ne yaparsanız yapın düzenli beslenme ve spor olmazsa 30-40 kilo veremezsiniz. tecrübeyle sabittir.
Sizin bir rahatsızlığınız var mıydı ? Peki tip 2 diyabet ve insülin direnci gibiyardım etmek isteyen kişi buraya yazar isteyen faydalanır.ben 7 ayda 40 kilo verdim.bu kiloları vermeden önce ne yapsam da faydası olmadı. ne ilaçlar ne bitkisel kürler. ne yaparsanız yapın düzenli beslenme ve spor olmazsa 30-40 kilo veremezsiniz. tecrübeyle sabittir.
Sormayın bende tip2 diyabet ve insülin direnci var 2 sene doktorun verdiği diyeti uyguladım sonuç alamadım Karatay beslenmesi ile verdim maşallah tebrik ederimyoktu sadece tiroid sıkıntısı vardı ona da ilaç kullandım. dr kontrolünde verdim. ama dr un verdiği saçma diyet listesini uygulamadım :)
Benim ciddi anlamda ihtiyacım var. Aynaya bile bakmıyorum artıkkızlar kilo problemi olan varsa bana ulaşabilir yardımcı olurum !!