evet maalesef bu durumdayım nişanlımda ilgilenmiyor daha doğrusu artık bıktı ailemde bıktı kime sorsam yeter diyor ben istediğim sadece bana güzel gidicek saç rengi tavsiyesibenden fenasıda varmışbende konu açtım aynı konuyla alakalı bugün sen baya hızlımışsın
kumral gider mi peki koyu saçlar burnu ön plana çıkarır mı benim burnum uzun daKoyu kızıl gider sana.
Mürdüm
kumral gider benceevet maalesef bu durumdayım nişanlımda ilgilenmiyor daha doğrusu artık bıktı ailemde bıktı kime sorsam yeter diyor ben istediğim sadece bana güzel gidicek saç rengi tavsiyesi
kumral burnumu ön plana çıkarır mı burnum uzundakumral gider bence
bilemedimki saç modeli çıkarır da renk ne alakakumral burnumu ön plana çıkarır mı burnum uzunda
saçlarımı bu ara örüyorum o zaman renk belli olmuyor pskioljm iyi oluyor o zaman ama evde açınca böyle sürekli renk araştırması yapıyorum kimin kafasında ne renk görsem gidip boyasını soruyorumBence artık biri sana dur desin..
Bandana falan kullan saçını boyatma artık.. Uzasın kendi rengi..
burcun nesaçlarımı bu ara örüyorum o zaman renk belli olmuyor pskioljm iyi oluyor o zaman ama evde açınca böyle sürekli renk araştırması yapıyorum kimin kafasında ne renk görsem gidip boyasını soruyorum
psikolojim bozuk oldugu için çok fazla kendime ne uyuyor ne güzel gidiyor bulamıyorum bundan 1 yıl önce böyle değildim...beyaz tenlisin renkli gözlüsü uygun rengi nasıl bulamadın aklım almadı
akrepburcun ne
Takıntı yapmışsın kendine meşgale bul boyama saçını.. Aksi taktirde yakında boyayacak saçın olmayacak.saçlarımı bu ara örüyorum o zaman renk belli olmuyor pskioljm iyi oluyor o zaman ama evde açınca böyle sürekli renk araştırması yapıyorum kimin kafasında ne renk görsem gidip boyasını soruyorum
ama gidişat öyleTakıntı yapmışsın kendine meşgale bul boyama saçını.. Aksi taktirde yakında boyayacak saçın olmayacak.
Korkutmak zorunda hissettim kendimi
aslında bütün renkler yakıştı ama ben yakıştıramadım dediğiniz renk tarçın bakırı olmasın bakır kahvesi değil de ?her renk gider ben de beyaz tenli yesil gozluyum her renge de boyattim hepsinide goturuyor tenimizin rengi ama ben bakir kahvesi derim resmen degisik bisey oluyosun hem kizil gibi dikkat cekici degil hem de kahve kumral gibi alisagelmis bisey degil bakir kahvesi yada tarcin kahvesi diye geciyodu sanirim kizili andiriyo ama tam kizil gibide degil bi deneyin bence pisman olmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?