• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda verikmesi gereken 5kg için diyet günlüğüm

Gamze UZUN LR

LR BAGIMSIZ IS ORTAGI
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
15
2
36
Merhaba bayanlar 172cm ve 62kg yim 70kg den uzun zaman icinde 59 60 kg ye kadar zayiflamistim;fakat verdigim kilolari geri almaya basliyorum. 3 ay sonra düğünüm var ve azimle 5kg daha vereceğim var mi bana katilmak isteyen?:) Kahvalti oncesi bir bardak limonlu ilik suyumu icip 2ceviz ve 1 cay kasigi bal yiyerek başladı bu maceram:) kahvaltida da 2 dilim kepek ekmegi avuc içi büyüklüğünde peynir 1 domates 1 salatalik 1 yumurta yiyecegim

Ilik su ceviz ve baldan sonra kahvalti yapmak canim istemedi.1dilim kepek ekmeği peynir yarim salatalik 1 yumurta yiyebildim zorla.10.30da da 1 kuru incir ve 1 ceviz yedim.Simdilik hic aclik hissetmeden gidiyorum bakalim;)

Oglen yemegim de 3kasik kuru fasulye ve 2 kasik bulgur pilavi ve 3kasik yogurt ve 10dk sonrasinda sekersiz Turk kahvesi.Iyi gidecegine inaniyorum yok mu benimle zayiflama programina katilacak arkadaslar ?

Evet arkadaslar dun aksam yazamadim cunku moralimi bozacak bir haber aldim bu haber sayesinde uzuntuden 1kg vermisimdir zaten.aksam sebze uemegi ve 1kase yogurt yedim bu sabah da 1 dilim kepek ekmegi peynir yoyebildim sadece(ise gec kalıyordum da) ara ogunde ayran ictim oglen haslama tavuk yogurt ve 1 kasik pilav yedim ve az once de ara ogun olarak 1 yesil elma ve 1 bardak sade kefir:) 2. Gunde genelde bozulir benim diyetlerim bugun bozulmadi bakalım. .

Ilik su ceviz ve baldan sonra kahvalti yapmak canim istemedi.1dilim kepek ekmeği peynir yarim salatalik 1 yumurta yiyebildim zorla.10.30da da 1 kuru incir ve 1 ceviz yedim.Simdilik hic aclik hissetmeden gidiyorum bakalim;)
merhaba arkadasim bende 75ten 67900lere indim diyet iyi gidiyor diyet bitince tekrar almak istemiyorum ise yemek tasimak en buyuk hobim disaridan yemek yemek en buyuk handikap ondan kurtulunca diyet basliyor bol su tuketiyorum gunde 3 litre kadar ekmegimi haftalik degistiriyorum kepek tam tahilli ve cavdar sirayla umarim basarili oluruz uzucu haberler ve gerginlikler gercekten kilo kaybına en buyuk sebep

Ovminik kaplarinda goturdugun yemege ortak olup beraber keyifle afiyetle yemek ne kadar isterdiiim:) Guzel bir yolculuk arkadasim 75ten bu kiloya inmek tebrik ediyorum...Seni yolunun yarisinda yakalasam da birlikte el ele guzel hedeflere ulasacagimizi biliyorum:)

Bu aksam sagliksiz ve yanlis beslendim ama disarda kosturmacadaydim o yuzden 2 avuc leblebi ve 2 kuru incir ve sade kahveyle aksam bitti gece yatmadan da sütümü icerim muhtemelen gun de boyle biter

Back
X