R Relaxyeni Guru Kayıtlı Üye 9 Mart 2012 424 110 303 12 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Greeeen #21 btxx .!.: Degisir evet, bir hatta bir bucuk yila kadar degisme olabilir :) siz memnun degil misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani 2.aydan sonra kemer kısmında şişlik oluştu doktor masaja devam dedi ama 4.ay hala bi değişme yok.6.ay ne değişir bilemiyorum.umarım düzelir.
btxx .!.: Degisir evet, bir hatta bir bucuk yila kadar degisme olabilir :) siz memnun degil misiniz? Genişletmek için tıkla... Yani 2.aydan sonra kemer kısmında şişlik oluştu doktor masaja devam dedi ama 4.ay hala bi değişme yok.6.ay ne değişir bilemiyorum.umarım düzelir.
R rmysa2555 Üye Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2017 71 10 16 28 13 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Greeeen #22 btxx .!.: Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var Genişletmek için tıkla... canım bana da atar mısın özelden çok merak ettim benimde 6 ay oldu hala şiş bi tarafı çok ktü duruyor
btxx .!.: Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var Genişletmek için tıkla... canım bana da atar mısın özelden çok merak ettim benimde 6 ay oldu hala şiş bi tarafı çok ktü duruyor
Darkkk Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2019 32 22 38 5 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Greeeen #23 btxx .!.: Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var Genişletmek için tıkla... Harikasın ya herkese cevap vermişsin
btxx .!.: Bende cok fark var istersen özelden gösterebilirim :) benim 6. ayim suan ve sislikler hala tam inmedi tabiki ama 3. aya göre cok fark var Genişletmek için tıkla... Harikasın ya herkese cevap vermişsin