Bebek Beslenmesi 3 aydan sonra geceleri emzirme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguudum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
21
2
86
Bursa
3 aydan sonra gercekten bebekleri emzirmemek mi lazim, bir kac yerde okudum gece prolaktin hormonu daha fazla salgilandigi icin sutun verimi daha fazla oluyormus ama duyduguma gore gece emzirmezsen de olurmus, bebek alisiyormus ve uyku duzeni daha rahat oluyormus?????? var mi tecrubesi olan?

3 aydan sonra gercekten bebekleri emzirmemek mi lazim, bir kac yerde okudum gece prolaktin hormonu daha fazla salgilandigi icin sutun verimi daha fazla oluyormus ama duyduguma gore gece emzirmezsen de olurmus, bebek alisiyormus ve uyku duzeni daha rahat oluyormus?????? var mi tecrubesi olan?

ben emziremedim ama yengem hala emziriyor bebegi 7 aylik oldu..onlar 8 de yatirir emzirip ..sonra kendileri yatarken 11 gibi bebek uyuyorken emzirir sonra bebis sabah 6-7 ye kadar uyuyor..nasil oluyor anlamiyorum ama alismis öyle gidiyor.masallah kilosu herseyi tam yerinde ..bi ben beceremedim..benimki hala gece 3-4 kez kalkiyor..

benim bebeğimde 3,5 aylık geceleri en az 2 kere kalkıyor.emzirmemek mümkün olmaz kıyameti koparır.:)
doğduğundan beri sadece 1 kez 5 saat uyumuştu...

Back
X