- 1 Ocak 2019
- 441
- 17
- 98
- 27
- Konu Sahibi Albertynax
-
Merhaba cok bir inme olmaz ama az da olsa iner merak etme kalın derilileede iyileşme gec olur benimde hala tam oturmadı sayılır bir yıl verdi doktorumKızlar merhaba ameliyat olup 3 ayı geçen herkes yazarsa çok sevinirim yoksa deliricem ben ameliyat olalı tam 2 ay oldu burun ucum hala büyük ve yandan çok kalkık kalın deriliyim sizinde çok kalkık olup inen var mı yoksa değişmez mi daha iner mi lütfen yazın
Kaç ay oldu?Ayni sorun bendede var malesef beklemekten baska care yok
Kalkıklık için mi sadeceBenimde öyleydi çok bir değişme olmuyor yarın yine ameliyat olucam
Kalkıklığı indi biraz uzunluğu aynı kaldı ucu biraz indi çok değişmiyorKalkıklık için mi sadece
Kaç ay olduKalkıklığı indi biraz uzunluğu aynı kaldı ucu biraz indi çok değişmiyor
2 ay oldu kalin derili degilim buyuzden hemen indi sisliklerimKaç ay oldu?
1.5 yıl dün ameliyat oldum ama şimdide küçülmedi ayrıca delşkler yamuk dünden beri ağlıyorumKaç ay oldu
Evet çok iyi bir doktora olmak lazım ama onlar da aşırı pahalı 40-60 bini gözden çıkarmak gerekTabii burnun yapısı etkilidir. Fakat doktorlar ameliyattan önce neden bunu söylemiyorlar? Ameliyattan önce soruyorsunuz, burnum kısalacak mı? Evet. Ameliyattan sonra soruyorsunuz, kısalttınız mı? Evet. Ameliyattan sonra yine soruyorsunuz, neden kısalmadı? Senin burnunun yapısı öyle. Ben bunu anlayamıyorum. Ayrıca ne uzun burunlar nasıl şekillendiriliyor görüyoruz. Ben bu konuda hala emin değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?