Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar iyi geceler. Dogumdan 15 ay sonra ilk adetimi gordum. Aradan 3 ay gecti ikinci Adetimi hala olmadim. emziriyorum. Emzirirken normal mi. Sizdede oldumu 2. Adette bu kadar gecikme?
Evde test yaptim canim gecen ay negatif cikti. Bende emzirdigim icindir heralde diye dusunmustum. Zaten randevu da aldim dr dan nolur nolmaz diye. Acaba baskalarindada oldumu bu gecikme onu merak ediyorum. Tesekkur ederim canim
Nedir bu insanlari otekilestirme cabaniz anlamis degilim. Burda tedavi aradigim yok bir sikintim var ve burda daha onceden bu durumu yasayan varmi, normal midir yoksa bi sorun olabilir mi diye fikir almak istedim. Bu platformda bu yuzden yok mu zaten. Anlasilan amaciniz yardimci olmakta degil. Ego tatmin etmeye mi geldiniz buraya. Ha bide ayrica hangi cografyadansiniz bilmem ama duzgun cumle kurmak bu kadar zor olmamali!