Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folık asit kullanıyor musunuz birde düzenli ilişki önemli 3 ay kısa bir süreNeyi yanlış yapıyorum
çok dikkat ediyorsunuz çünkü biraz akışına bırakın zamanı gelince olur eğer bir probleminiz yoksaNeyi yanlış yapıyorum
Ekstra soyliceklerim ilişki sırasında yastık koymanız ayağınızı 5 10 dakika yastık altına katip bekletin hemen ayağa kalkmayın 2 saat sonra duş alıyordum yada sabah ezanında dengeli beslenmek de önemli sigara vs uzak durmalı ve kadın doğum uya gdıp bir muane olunNeyi yanlış yapıyorum
Evet 3 aydır kullanıyorum düzenli ilişkide varFolık asit kullanıyor musunuz birde düzenli ilişki önemli 3 ay kısa bir süre
Kadın doğuma muayene oldum sorun yok aslında ama takıntı haline getirdim galibaçok dikkat ediyorsunuz çünkü biraz akışına bırakın zamanı gelince olur eğer bir probleminiz yoksa
Yarım saat yastıkla duruyorum sigara vs zaten kullanmıyorum yediğim zararlı bişeyde yokEkstra soyliceklerim ilişki sırasında yastık koymanız ayağınızı 5 10 dakika yastık altına katip bekletin hemen ayağa kalkmayın 2 saat sonra duş alıyordum yada sabah ezanında dengeli beslenmek de önemli sigara vs uzak durmalı ve kadın doğum uya gdıp bir muane olun
Bı tek bunu beceremiyorum işteStres yapmayın akışına bırakın. Psikoloji önemli
Galiba acele edip kafama çok takıyorumÇocuk sahibi olmanızı zorlaştıracak bilinen bir durum yoksa 1 yıl normal bir süredir.
Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor. Bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekiyor. Ilk aydan kullanılması lazım diye gebelik düşünüldüğü an başlanıyor.Folık asit kullanıyor musunuz birde düzenli ilişki önemli 3 ay kısa bir süre
Gebelik düşündüğü için söyledim gebelik düşünmeden 3 ay önce başlanmalı doktorum bana o şekilde onerdiFolik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor. Bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekiyor. Ilk aydan kullanılması lazım diye gebelik düşünüldüğü an başlanıyor.
Hamile kalamıyorum konusuna folik asit önerince benim dediğim gibi bir şey anlaşılıyor.Gebelik düşündüğü için söyledim gebelik düşünmeden 3 ay önce başlanmalı doktorum bana o şekilde oner
Bazı insalanlar folık asit kullanmaya karşı çok karşılaşıyorum bu olayla gebelik düşünmeye başladıysa en mantıklı olay folık asıte başlanması doktora gitmesini de söyledimHamile kalamıyorum konusuna folik asit önerince benim dediğim gibi bir şey anlaşılıyor.
Folik asit karşıtlığını hiç görmedim.Bazı insalanlar folık asit kullanmaya karşı çok karşılaşıyorum bu olayla gebelik düşünmeye başladıysa en mantıklı olay folık asıte başlanması doktora gitmesini de söyledim