3 aydır günlerime ve denilenlere dikkat etmeme rağmen hamile kalamiyorum nedennn

Neyi yanlış yapıyorum
Ekstra soyliceklerim ilişki sırasında yastık koymanız ayağınızı 5 10 dakika yastık altına katip bekletin hemen ayağa kalkmayın 2 saat sonra duş alıyordum yada sabah ezanında dengeli beslenmek de önemli sigara vs uzak durmalı ve kadın doğum uya gdıp bir muane olun

Ekstra soyliceklerim ilişki sırasında yastık koymanız ayağınızı 5 10 dakika yastık altına katip bekletin hemen ayağa kalkmayın 2 saat sonra duş alıyordum yada sabah ezanında dengeli beslenmek de önemli sigara vs uzak durmalı ve kadın doğum uya gdıp bir muane olun
Yarım saat yastıkla duruyorum sigara vs zaten kullanmıyorum yediğim zararlı bişeyde yok ☹️

Folık asit kullanıyor musunuz birde düzenli ilişki önemli 3 ay kısa bir süre
Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor. Bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekiyor. Ilk aydan kullanılması lazım diye gebelik düşünüldüğü an başlanıyor.

Folik asit hamile kalmayı kolaylaştırmıyor. Bebeğin sağlıklı gelişimi için gerekiyor. Ilk aydan kullanılması lazım diye gebelik düşünüldüğü an başlanıyor.
Gebelik düşündüğü için söyledim gebelik düşünmeden 3 ay önce başlanmalı doktorum bana o şekilde onerdi

Bazı insalanlar folık asit kullanmaya karşı çok karşılaşıyorum bu olayla gebelik düşünmeye başladıysa en mantıklı olay folık asıte başlanması doktora gitmesini de söyledim
Folik asit karşıtlığını hiç görmedim.

Back
X