3 aydır maaş yok

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
3 aydır maaş alamıyorum en son şubatta almıştım. mart 5 nisan 5 mayıs 5 maaşları ortada yok hep vaadler. İşçi mahkemesine versem hem tazmınat hemde birikmiş maaşlarımı alabılırım değilmi??? bu şekide alan varmı aramızda??? 10 yıldır aynı yerdeyim sankı ihanet eder gibi hissediyorum ama cocugun kreş parasını ödeyemıyorum deliricem

Iscinin hakli sebeple fesih hakki. Is kanunu madde 25. Notere gidin ihtar cekin tum alacaklarimi( ihbar yok) kidem yillik izin x ayina ait maaslarimin .. tarihine kadar yatirilmasi aksi takdirde haciz isleminin baslaticagi seklinde. (Noterde hazir sekilde bulunur) o tarihe kadar odemezlerse avukatla görüşün dava acsin. Ama insallah ihtara istinaden yatirirlar

işte sorun da bu hiç açıklama yoktu para beklıyoruz dıyorlar sadece...
Mahkemeye gider yuzde yuz haklida cikarsin ama amasi var iste eşimi 4 sene önce işten çikardilar hic bi hakkini vermeden hemde 4 senedir mahkeme bitmedi..her seferinde bi evrak eksik getirdiler yok şahit dinlendi yok bilirkisi raporu derken bu temmuza kaldi hooppp.temmuzda adli tatil kalir ekime bakalim ekimde ne dicekler bilmiyoom..
Avukat hakkini kesin alirsin diyo ama ne zaman bilmiyoz :)))

3 aydır maaş alamıyorum en son şubatta almıştım. mart 5 nisan 5 mayıs 5 maaşları ortada yok hep vaadler. İşçi mahkemesine versem hem tazmınat hemde birikmiş maaşlarımı alabılırım değilmi??? bu şekide alan varmı aramızda??? 10 yıldır aynı yerdeyim sankı ihanet eder gibi hissediyorum ama cocugun kreş parasını ödeyemıyorum deliricem

Haklisin hem de yüzde yuz. Ama dünkü isterin degil sen de yeni çalışan değilsin. Eger her şey kötü olsaydı o isyerinde 10 yıl calismazdin. İyi kotu 10 yıl geçmiş, bu nedenle kandırılıyorum gibi hissetme. Git konus, ben sizleri seviyorum burası bizim kendi yerimiz gibi oldu ama Allah sizi inandirsin cok sikintidayim biraz bana biraz ödeme yapin de. Bu aradaa ayrica is de bakabilirsiniz ama bu ortami da bulamayabilirsiniz gene maas alamayabilirsiniz piyasa çok kötü gerçekten belki bu firma iflas edip size kurus ödeyemez uzun zaman. Ama şu 3 aylık odeme için dava acmak yapabileceğiniz en saçma iş olur bence...

Diyelim ki dava sonuçlandı veya arabulucu hemen cozdu diyelim 3 aylık hakkınizi aldiniz. Ee tamam ya sonra? Kenrinize iş buldunuz mu? Sadece o 3 ayı alırsın ama ondan sonra çalıştırırlar mi?

Eğer ki yıllardır mağdur edilme durumundaysaniz (ki olsa 10 yıl kimse çalışmaz), ver mahkemeye ama bu zamana kadar bı sekilde ekmek goturduysen hemen mahkemeye verme derim

Back
X