3.ayım bitti :) resimli

Güle güle kullanin. Cok guzel olmus. Gulmenizde degisiklik var mi ilk zamanlara gore. Bi de onden daraldi mi burnunuz. Ilk zamanlardaki fotolarinizdan onden de atarsaniz cok sevinirim

Güle güle kullanin. Cok guzel olmus. Gulmenizde degisiklik var mi ilk zamanlara gore. Bi de onden daraldi mi burnunuz. Ilk zamanlardaki fotolarinizdan onden de atarsaniz cok sevinirim
Hayır şuan daha geniş kemik kısmım oda şişliklerden ötürü evet başlarda değişiklik vardı ama düzeldi zamanla :)

Ay çok güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın :) Önceki hali nasıldı acaba fotoğraf var mıı ?

Ay çok güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın :) Önceki hali nasıldı acaba fotoğraf var mıı ?
Teşekkür derim :) tabi var yandan ziyade benim önden yamuktu

Eklentiler

• 89EB22C7-9B97-4313-A79F-619D6C639B59.webp
    89EB22C7-9B97-4313-A79F-619D6C639B59.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 212
Merhaba burun ucu ve dudak arası mesafeden ne zaman memnun olmaya basladınız ılk baslarda sıkayetcıydınız sanırım bır kac konuda rastladım size ,benım alçılı suan cok kalkık duruyor acaba dolgu mı yaptırsam suresı paıkolojık olarak rahat atlatmak ıcın
Ve resımlerınıze baktım harıka görünüyorsunuz

İlk resim 1. Aydan burnum çok kısa ve kalkıktı diğer iki resim iki gün önce çekilen :) doktorum İstanbul Bahçelievler medicalpark Muhammet pamukçu :) zamanla bu kadar güzelleşeceğim tahmin etmiyordum
Ne kadar ödediniz? Bir de eğrilik tam olarak düzeldi mi? Çünkü resimde tam anlaşılmıyor. Bir de bir resminizde alttaki kesi iz çok belli oluyor.

Ne kadar ödediniz? Bir de eğrilik tam olarak düzeldi mi? Çünkü resimde tam anlaşılmıyor. Bir de bir resminizde alttaki kesi iz çok belli oluyor.
Eğrilik hiç bir zaman olmadı burnumda eee olsun bir zahmet daha üçüncü ayım yeni bitti kesik izi normal :) ama ilk defa siz farkettiniz :)

Merhaba burun ucu ve dudak arası mesafeden ne zaman memnun olmaya basladınız ılk baslarda sıkayetcıydınız sanırım bır kac konuda rastladım size ,benım alçılı suan cok kalkık duruyor acaba dolgu mı yaptırsam suresı paıkolojık olarak rahat atlatmak ıcın
Ve resımlerınıze baktım harıka görünüyorsunuz
Hepsi düzeliyor merak etmeyin bende dolguyu çok araştırdım

Back
X