Canım peki şişlerin burun ucuna mı indi. Benim sanki uca indi ve orda toplandı kocaman bir burun ucum oldu. Bide daha kalkık ve kavisliydi simdi asagı dogru egiliyor gibi geliyor banaCanım şiskinlikleri takma benim ilk 3 ayda bildiğin ters v vardı .burnumun sol tarafı içerde sağ tarafı dümdüz duruyordu hepsi geçti 6 aya gelmeyene kadar kafana takma çünkü bazi noktalarda doktorun fazls müdahalesiyle o bölgede çok ödem olduğu için orantisiz görünebilir.
inşallah canım kalkık kavisliyken birden bire asagı dogru uzamaya basladı sanki umarım dediğin gibi olur tesekkur ederimEvet canım zaten burun ucu 1 yil anca iylesiyor benim 10 ay halen ucu sert taş gibi...onu kafana takma
Ağır falan mı kaldırdın ki burun ucu düştü?inşallah canım kalkık kavisliyken birden bire asagı dogru uzamaya basladı sanki umarım dediğin gibi olur tesekkur ederim
Ağır falan mı kaldırdın ki burun ucu düştü?inşallah canım kalkık kavisliyken birden bire asagı dogru uzamaya basladı sanki umarım dediğin gibi olur tesekkur ederim
Inşallah düşmemiştir benimkisi milimetrik aşağı indi ama öyle çok değil halen havada duruyor.inşallah canım kalkık kavisliyken birden bire asagı dogru uzamaya basladı sanki umarım dediğin gibi olur tesekkur ederim
yok agır falanda kaldırmadım anlmadımki gittikce asagı dogru gidiyorAğır falan mı kaldırdın ki burun ucu düştü?
Dert etme insallah düzelir .acaba sisler uca toplandı ondanmı böyle görünüyor. Şişlik inince düzelirmi
Sert şeyler çiğneme ayakta gezme bir de kemik kaynaşmamış olabilir günlük mutlaka süt yoğurt peynir yumurta ve dövülmüş ceviz yemen lazım balık da çok önemliyok agır falanda kaldırmadım anlmadımki gittikce asagı dogru gidiyor
Üç ay çok erken daha cnm en son burun ucu iniyor burun sırtı inşnce şu an burun ucun yop gibi geliyor olabılır sana havalarda çok sıcak ödemler artıyor ben de olalı 5 hafta oldu sabah bir kalkıyorum davul gibş burnumacaba sisler uca toplandı ondanmı böyle görünüyor. Şişlik inince düzelirmi
Umarım dediğin gibidir. Tekrar ameliyat düşüncesi bile cok zor geliyorÜç ay çok erken daha cnm en son burun ucu iniyor burun sırtı inşnce şu an burun ucun yop gibi geliyor olabılır sana havalarda çok sıcak ödemler artıyor ben de olalı 5 hafta oldu sabah bir kalkıyorum davul gibş burnum
Özelden foto yollayabılırsen tam olarak anlamış olurum neden bu kadr takıntı yaptığınıUmarım dediğin gibidir. Tekrar ameliyat düşüncesi bile cok zor geliyor
Doktorunuz kimdi acabaUmarım dediğin gibidir. Tekrar ameliyat düşüncesi bile cok zor geliyor
Ay şu an aynı şey ben de var içe doğru v şeklinde kıvrık şu anda nasıl sizin ? Moralim çok bozuk bin pişmanım ameliyat olduğumaCanım şiskinlikleri takma benim ilk 3 ayda bildiğin ters v vardı .burnumun sol tarafı içerde sağ tarafı dümdüz duruyordu hepsi geçti 6 aya gelmeyene kadar kafana takma çünkü bazi noktalarda doktorun fazls müdahalesiyle o bölgede çok ödem olduğu için orantisiz görünebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?