A Asilzadem Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2018 2 2 1 34 10 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asilzadem #1 Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin
Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin
Peri anne Kıdemli anne Kayıtlı Üye 21 Aralık 2017 2.024 2.161 133 10 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asilzadem #2 Asilzadem .!.: Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin Genişletmek için tıkla... Uyurken emzirin uyanikken kasikla siringayla besleyin cok zor allah yardim etsin
Asilzadem .!.: Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin Genişletmek için tıkla... Uyurken emzirin uyanikken kasikla siringayla besleyin cok zor allah yardim etsin
dilektr Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2016 103 45 28 35 5 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asilzadem #3 Asilzadem .!.: Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin Genişletmek için tıkla... Merak ettim bebeğinizin durumu nedir?
Asilzadem .!.: Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin Genişletmek için tıkla... Merak ettim bebeğinizin durumu nedir?
A Asilzadem Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2018 2 2 1 34 8 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asilzadem #4 Dilektr maşallahı var. Arada oluyormuş öyle ☺