Bebek Beslenmesi 3 Aylık Bebeğim Emmiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Asilzadem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2018
2
2
1
34
Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin

Arkadaşlar lütfen Yardım..! 3 aylık oğlum 2 gündür Emmiyor. Gogsume yaklastirdigim anda kiyameti kopariyor delirmek uzereyim ne yapmalıyım gunde 8 9 kere emen bebegim gunde 2 defa zar zor emmeye basladi lutfen yardim edin
Uyurken emzirin uyanikken kasikla siringayla besleyin cok zor allah yardim etsin

Merak ettim bebeğinizin durumu nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…