• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Aylık bebeğim emzirirken ısırıyor

benim bu jellere pek itimadım kalmadı sanki işe yaramıyorlar gibi geliyor ya 😬 bizim asıl sorun sanki benim bebişin biberonun hızına alışmış olması. biberon vermiyordum ama suluktan su içiriyordum. ondan sonra başladı bu ısırma olayı. nedense buna bağladım çünkü baştan hızlı gelirken 1 dakikaya yakın emiyor sonra daha güçlü emmesi gereken yerde ısırmaya başlıyor. offf bugün 7. gün oldu hala direniyoruz. savaşa girmiş gibi hissediyorum kendimi 😵😵
Aşkım biraz önce ki yazdığım gibi demiştin ya hani ilk süt de isirma Yok sonrki sütte ısırıyor diye benim kizmm da öyle üşeniyorlar ilk süt çok geldiği için çekim gerektirmiyor geretirsede az ama sonraki süt çektikçe geldiği için üşeniyorlar aşkım benim kizim 2 yaşına girecek hala ısırıyor sonra birde gülüyor

Aaaa benim kız gibi üşeniyor sütü çekmeye ilk süt çok olduğu için çekme gereksinimi az ama ilk süt azaldığı için çekerek gelen süt e üşeniyor buda bjr süreç benim kızım hala ısırıyor beni sonra da gülüyor 🤭🤭 yapacak bişey yok benim ki.yara olmuştu artık ısırmasından
ahh ahh üşengeç bebeler 😅 düzeliyor mu bu üşengeçlik yani? hala direniyoruz bugün 10. gün oldu sanırım. önden emziriyorum, ısırdığı yerde sağıp veriyorum🤦‍♀️

Biberon yerine alıştırma bardakları var onunla verebilirsiniz yada pipetli suluklar. Biberon dan akışa alisirsa ondan yapıyordur.
alıştırma bardağının silikon kısmını da ısırıyor ama pipete alıştırmak mantıklı olabilir. pipetle verdim birkaç kere ama çözemedi mantığını. şu an bardaktan su içiriyorum sıkıntı yok (biraz üstüne dökülüyor arada) ama sağdığım sütü mecbur biberonla veriyorum 😬 buna çözüm bulamadım, bardakla versem 40 saat sürüyor sütü bitirmesi

Aşkım biraz önce ki yazdığım gibi demiştin ya hani ilk süt de isirma Yok sonrki sütte ısırıyor diye benim kizmm da öyle üşeniyorlar ilk süt çok geldiği için çekim gerektirmiyor geretirsede az ama sonraki süt çektikçe geldiği için üşeniyorlar aşkım benim kizim 2 yaşına girecek hala ısırıyor sonra birde gülüyor
anaaaam 2 yaşına kadar emzirirsem sürekli ısıracak mı böyle 😳 yandık desene kdjdjd peki emmiyorsa yağlı sütü yani önsütten sonrasını nasıl veriyorsun canım? ben o kısmı sağıyorum biberonla veriyorum beyefendiye. çekmiyor çünkü resmen. bırakıyor 😵‍💫

Back
X