3 aylık bebeğim grip mi oldu?

gamze1988

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
54
7
98
merhaba
benim 3 aylık bebeğim var ve bu gece aniden istifra etmeye başladı ve sürekli öğürüyor. Ateşi yok ama öksürük ve burunda hafif tıkanıklık var. Tecrübeli anneler yardım edebilir mi?☹

canım bebeğin henüz çok küçük, ateş olmaması güzel hafif bir grip geçiriyor olabilir. Bol bol emzir, odasını havalandır ve nemli olmasına özen göster, burnunu serum fizyolojik ile temiz tut, yatak başını biraz yükselt rahat nefes alsın. Çok emdiği için de kusmuş olabilir, sürekli gözlemle olmazsa br doktora göster. Geçmiş olsun.

merhaba yanıtınızı henüz gördüm. Bebeğim maalesef hiç emmedi. 2 ay kadar sağarak verdim ama sonra da süt bitti. Dr hafif nezle ve soğuk algınlığı dedi. İlaç kullandık. Şimdi de zaman zaman burnundan tıkanıklık sesi geliyor ama o zamanki gibi değil çok şükür.

merhaba yanıtınızı henüz gördüm. Bebeğim maalesef hiç emmedi. 2 ay kadar sağarak verdim ama sonra da süt bitti. Dr hafif nezle ve soğuk algınlığı dedi. İlaç kullandık. Şimdi de zaman zaman burnundan tıkanıklık sesi geliyor ama o zamanki gibi değil çok şükür.
Canim yatmadan basucuna sogani dorde bolup tulbentle basucuna koy tikanimlik falan kalmaz

Back
X