Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sunnet oldu oglum simdi ama doktor pazartesiye kadar agri kesici yada pansuman yapmamami soyledi. Bu dogru bi fikir mi bilemedim .ara ara aglamalari oluyo ne yapmaliyim yardimci olun lutfen pansuman yapmazsam mikrop kapmaz mi yada agri kesicisiz nasi olucak
Biz de pansuman yapmadik ben 28gunlukken sunnet ettirdim. Kucukken ettirince sinirleri tam olusmadigi icin sonrasinda aci cekmez dedi doktoru, gercekten de oyle oldu. Bir tek doktorun yaptigi pansumanin bandajini cikartirken biraz canini acittim sanirim, ondada hemen agri kesici fitil verdim. 1hafta antibiyotik krem surduk o bolgeye, baskada bisi gerekmedi sorunsuzca iyilesti.
Ayni sekilde dusunuyorum. Cocuk doktoruna yaptirilmamali, isi bu olan birine yaptirilmali. Urolojiye falan gidip duzgun cerrah bulana kadar yaptirilmamali hatta. Allah korusun duzgun yapamaz cocuk omur boyu bize kizar