Evet 6 aylik kizim var onu hic birseye degismem. Esimde bende onu herseyden cok seviyoruz.. 2,5 yillik evliyiz ve evliligmizin 2 yilina girerken kizim dogdu. Birbirumizi seviyoruz ama dogumdan sonra birbirimizi resmen kaybettik..
Travmatik bir dogumdan sonra baslarda esim biraz daha moral vermeye calisiyordu ama sanirim onada fazla geldi sonradan.
E yeni roller cocuk uykusuz geceler derken biribirimizi unuttuk. Calisan biriydim bakimliyim yillardir fitdim spora giderdim gittimde doguma kadar ama son 3 ayda cok kilo aldim malesef

toplam 24 kilo aldim ama görenler daha az kilo aldigmi dusunuyordu. Simdi 6 ay sonrasi sadece 11 kilo verdim ve gidiyorum spor salonuna yuruyuslete. Esimle cinselligmiz yok, tartismalar artti Sanki Hic bi degerim yokmus gibi öyle yuzume gözume bakmiyo. Aylardir surekli tartisiyoruz olur olmaz seylere. Kendisinin mazereti yorgunluk…
Makyasuzda elim yuzum duzgun ama haliyle eskisi gibi yetisemiyorum herseye.. Artik bebekte aksamlari uyuyor 19-20 gibi ama bizim pilimiz bitiyor. Kac kere kavga ettigmizde bosanmaui ben Dile getirdim caresizlikten. Esimin aldattigni flnda dusunmuyorum öyle biri degil ama sabri bitti gibi cok alingsnsin herseyi hep yanlis anliyorsun fln diyor hemen agresif oluyor, Normalde Cok sakin sessiz biri..
Alingan oldum dogru ama cok ilgisiziz. Ben bisey demesem bu konuyu acmasam sorun degilmis gibi

Tamam cözum odakli oluyo ama bende artik biriktir biriktir hep olumsuz oluyorum

Bilmiyorum hep böyle olucakmis gibi geliyor.. evliligmiz komple bitmis gibi
Sabrediyorum adim atiyorum aktivitelere vs evin cogu sorumlulugu benim uzerimde, esimde yardimci oluyor. Bebek konusunda kimseden yardim almadim cunku kimsenin bebegimi kendine göre yetistirmesini istemedim herseyede yeterim ama surekli herseyi organize etmekten yoruldum. Bebek dogurdum ya biraz daha ilgi istemek sucmu? Zaten temas, sarilma vs bunlar cok az..