Doğumdan sonra bozulan evlilik:(

Bilirsiniz, bilmediğiniz adamdan nası çocuk yapacaksınız ?
Bilmiyorum derken neden dogumdN sonra böyle oldu onu bilmiyorum. Evet fazls kirilgan hassas oldum dogru belkide cok ilgi brkledim cok bunalttim esimi ama oda iki gun idare edemezmiydi.. Ustelik cogu zsman tartistigmizda ” artik alttan almicam artik bende sen haksizdken alttan almaya bunaldim ” gibi cumleler kurar oldu ustunr inatlasiyo bazi konularda. Bi bikmislik var soguk vucut Dili, sevgi desen zaten fazla göstermiyor vs.. 3gundur anne evimde kaliyorum isten izinli kendisi, evi buyuk istedigi gibi temizleyip duzenlemek istedi kenfi istedigi gibi. Bende bebekle annemde dinlendim bakalim…

Bilmiyorum derken neden dogumdN sonra böyle oldu onu bilmiyorum. Evet fazls kirilgan hassas oldum dogru belkide cok ilgi brkledim cok bunalttim esimi ama oda iki gun idare edemezmiydi.. Ustelik cogu zsman tartistigmizda ” artik alttan almicam artik bende sen haksizdken alttan almaya bunaldim ” gibi cumleler kurar oldu ustunr inatlasiyo bazi konularda. Bi bikmislik var soguk vucut Dili, sevgi desen zaten fazla göstermiyor vs.. 3gundur anne evimde kaliyorum isten izinli kendisi, evi buyuk istedigi gibi temizleyip duzenlemek istedi kenfi istedigi gibi. Bende bebekle annemde dinlendim bakalim…
Elif eski konularından da az çok hatırlıyorum sen çok annecisin . Eşinin ailesine karşı da çok diksin bunların sizin evliliğinizi etkileyen tarafları var mı peki yoksa tamamen kişisel mi tartısma sebebleriniz

Elif eski konularından da az çok hatırlıyorum sen çok annecisin . Eşinin ailesine karşı da çok diksin bunların sizin evliliğinizi etkileyen tarafları var mı peki yoksa tamamen kişisel mi tartısma sebebleriniz
Haklisiniz o konulari cok sukur geride biraktik.. cocuk olduktan sonra zamanla onlarla idare edicek seviyedeyiz biraz daha alttan almaya calisiyorum ve zaten ic ice degilim onlarla. O konular gundemde degil tartismalarimiz kisisel kucuk sebeplrrfen cikiyo ama Evet brlki etki etmistir eskiden kalma. Bende o konular yuzunden cok mutsuz oldum vunku hakkim cok yendi ve esim sessiz kaldi.
Esimde belki depresyonda veya sebgimiz azaldi

Haklisiniz o konulari cok sukur geride biraktik.. cocuk olduktan sonra zamanla onlarla idare edicek seviyedeyiz biraz daha alttan almaya calisiyorum ve zaten ic ice degilim onlarla. O konular gundemde degil tartismalarimiz kisisel kucuk sebeplrrfen cikiyo ama Evet brlki etki etmistir eskiden kalma. Bende o konular yuzunden cok mutsuz oldum vunku hakkim cok yendi ve esim sessiz kaldi.
Esimde belki depresyonda veya sebgimiz azaldi
Birbirinize alan ve vakit tanıyın . Oturun birikmişlikler varsa konuşun çözün tatlıya bağlayın kırgın kalmayın

Evet 6 aylik kizim var onu hic birseye degismem. Esimde bende onu herseyden cok seviyoruz.. 2,5 yillik evliyiz ve evliligmizin 2 yilina girerken kizim dogdu. Birbirumizi seviyoruz ama dogumdan sonra birbirimizi resmen kaybettik..
Travmatik bir dogumdan sonra baslarda esim biraz daha moral vermeye calisiyordu ama sanirim onada fazla geldi sonradan.

E yeni roller cocuk uykusuz geceler derken biribirimizi unuttuk. Calisan biriydim bakimliyim yillardir fitdim spora giderdim gittimde doguma kadar ama son 3 ayda cok kilo aldim malesef :( toplam 24 kilo aldim ama görenler daha az kilo aldigmi dusunuyordu. Simdi 6 ay sonrasi sadece 11 kilo verdim ve gidiyorum spor salonuna yuruyuslete. Esimle cinselligmiz yok, tartismalar artti Sanki Hic bi degerim yokmus gibi öyle yuzume gözume bakmiyo. Aylardir surekli tartisiyoruz olur olmaz seylere. Kendisinin mazereti yorgunluk…
Makyasuzda elim yuzum duzgun ama haliyle eskisi gibi yetisemiyorum herseye.. Artik bebekte aksamlari uyuyor 19-20 gibi ama bizim pilimiz bitiyor. Kac kere kavga ettigmizde bosanmaui ben Dile getirdim caresizlikten. Esimin aldattigni flnda dusunmuyorum öyle biri degil ama sabri bitti gibi cok alingsnsin herseyi hep yanlis anliyorsun fln diyor hemen agresif oluyor, Normalde Cok sakin sessiz biri..
Alingan oldum dogru ama cok ilgisiziz. Ben bisey demesem bu konuyu acmasam sorun degilmis gibi :(
Tamam cözum odakli oluyo ama bende artik biriktir biriktir hep olumsuz oluyorum 🥹
Bilmiyorum hep böyle olucakmis gibi geliyor.. evliligmiz komple bitmis gibi :(

Sabrediyorum adim atiyorum aktivitelere vs evin cogu sorumlulugu benim uzerimde, esimde yardimci oluyor. Bebek konusunda kimseden yardim almadim cunku kimsenin bebegimi kendine göre yetistirmesini istemedim herseyede yeterim ama surekli herseyi organize etmekten yoruldum. Bebek dogurdum ya biraz daha ilgi istemek sucmu? Zaten temas, sarilma vs bunlar cok az..
Doğumdan sonra çoğu evlilik böyle oluyor. Canını sıkma. Bebek büyüdükçe biraz daha her şey yoluna giriyor. İkiniz de yorgun oluyorsunuz. İkiniz de zitlasiyorsunuz belki de. Çocuk konusunda yardım almanı tavsiye ederim. Annelerden Ya da yakın kardeşlerden. Emin ol o kadsr iyi geliyor ki insana

Back
X