Bebek Beslenmesi 3 aylik bebegim sunnet oluyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Socialmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
113
35
98
33
Ameliyathanenin soguk oluşu beni cok tedirgin ediyor sunnetten degil sunnet sonrasi hasta olmasindan korkuyorum.tamamen ciplak mi oluyolar bilen varmi yoksa ust zibini kalabiliyor mu?
 
Ben o anı göremediğim için ameliyathaneden fotoğraf istemiştim onlarda çekmişti üstü giyinikti
 
Sunnet oldu oglum simdi ama doktor pazartesiye kadar agri kesici yada pansuman yapmamami soyledi. Bu dogru bi fikir mi bilemedim .ara ara aglamalari oluyo ne yapmaliyim yardimci olun lutfen pansuman yapmazsam mikrop kapmaz mi yada agri kesicisiz nasi olucak
 
Pansumana gerek Yok çişi ile iyileşecek ama benim doktorum antibiyotik krem vermişti bir hafta kullandık
 
Biz de pansuman yapmadik ben 28gunlukken sunnet ettirdim. Kucukken ettirince sinirleri tam olusmadigi icin sonrasinda aci cekmez dedi doktoru, gercekten de oyle oldu. Bir tek doktorun yaptigi pansumanin bandajini cikartirken biraz canini acittim sanirim, ondada hemen agri kesici fitil verdim. 1hafta antibiyotik krem surduk o bolgeye, baskada bisi gerekmedi sorunsuzca iyilesti.
 
Back
X