3 aylik bebegim surekli ilgi istiyor...

krdln munih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
2
0
1
38
Mrb arkadaslar. 3 aylık kızım resmen ilgi manyağı . Sürekli ilgi bekliyor konuşmak, oyun oynamak, dolasmak, farklı şeyler gormek öğrenmek istiyor. Yanindan ayrildigim an ağlamaya başlıyor. Wc gitmeme bile izin yok :KK43: bu geçici bir dönem midir yoksa nasıl alisirsa öyle devam mi eder?? Bu durum çok zor ve yıpratıcı...

Benim oğlum da 3 aylık. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sanırım her bebekte farklı oluyor. Arkadaşımın bebeğiyle aramızda 8 gün var. Çocugun gıkı çıkmıyor. Maşa
Mrb arkadaslar. 3 aylık kızım resmen ilgi manyağı . Sürekli ilgi bekliyor konuşmak, oyun oynamak, dolasmak, farklı şeyler gormek öğrenmek istiyor. Yanindan ayrildigim an ağlamaya başlıyor. Wc gitmeme bile izin yok :KK43: bu geçici bir dönem midir yoksa nasıl alisirsa öyle devam mi eder?? Bu durum çok zor ve yıpratıcı...

Benim oğlum da 3 aylık. Aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Sanırım her bebekte farklı oluyor. Arkadaşımın bebeğiyle aramızda 8 gün var. Çocugun gıkı çıkmıyor. Maşallah

Benim oglumda 3,5 aylik bende tum gunumu onunla oynayarak gezdirerek geciriyorum yanindan ayrildigim an aglamaya basliyor ama bir suredir oyuncaklar ilgisini cekmeye basladi rrnkli ve muzikli oyuncaklarini yanina koydugumda 5/10 dak da olsa onlarla ilgileniyor. Ben oyun halisi alicam sende düsunebilirsin

Benim sipada ayni. Ne yap et ama onla ilgilen.ev isi yapmak yasak yemek yapmak yasak esinle ilgilenmen yasak.adam aldatsa dicekki napiim sen cocuktan basini alamiyosun. 2 ay 1 haftaligiz bizde.ve asla kendi kendine uyumaz.ya kucakta hop zip yapa yapa yuricek ya emicek.2 ayda 10 kilo verdim. Sana yardimci olamadim ama icimi doktum konuyu gorunce

Benim oglum da iki aylık biz de surekli ya kucakta ya memedeyiz. Sallayarak falanda uyumuyo. Bugun beşiğine dönencesini taktım hosuna gitti oyalandı bir sure. Bende oyun halısı araştırıyorum belki daha uzun sure oynar. Fisher price mutlu orman oyun halısı cok guzel ışıklı ve sesli. Oyuncakları da buyuk ve kaliteli duruyo ama cok pahalı. Bakalım daha uygun bisey bulabilirim belki.

Cok normal benim ki de oyle. Seviyolar bizi napalim :)

Bu konuda yalnız olmadigima sevindim :) umarım geçici bir dönemdir bu çünkü gerçekten yıpratıcı... 2 haftadır da memeyi reddetme dönemindeyiz. Emmek istemiyor. Memeyi görünce ağlamaya başlıyor. Doktorumuz vazgeçme geçici bi dönem dedi. Bu dönemler ne zaman bitecek Offf... Bi de uyku problemimiz var tabi ne kucagimda ne ayağımda sallamayla uyutamiyorum. Saatlerce mizirdiyor sonra yorgun düşüp uyuyor. Nasıl bi düzen tutturacagiz bilemedim...
:KK76:

Hortladı benim ki deeee.....

Back
X