3 aylik bebegimin doydugunu nasil anlarim

Hellohappiness

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
1.618
2.781
133
40
deneyimli anneler ya da bu konuda egitimi olanlar lütfen yardim edin. Kizim 3 aylik ve gelisimi simdiye kadar gayet iyiydi. Ancak son bir kac gundur goguslerim eskisi gibi sismiyor. Bebegim emerken yutkunma sesi de duymuyorum. Acaba bebegim doymuyor mu? Nasil anlarim lutfen yardim edin.

Sakın kendinizi şüpheye düsürmeyin göğusleriniz artik logusaliktan cikip terbiye oldugu icin ve bebeginin arsuzu kadar süt üretecegi icin eski bedenine döndü gögüs buyuklugu yumuşakligi veya birini emerken digerinden sütakmasi falan artik kistas degil 3 aylik olmus maseallah benimde 8 aylik oglum goguslwrim hamilelik öncesi durimunda emzirdigimi kimse ispat edemez yani ve oglum memnn...kizinizin gelisimi size yanit olur siz onu her talep ettigindr bol bol emzirin bol su icin yeyer Allahin izniyle..kokay gelsin

deneyimli anneler ya da bu konuda egitimi olanlar lütfen yardim edin. Kizim 3 aylik ve gelisimi simdiye kadar gayet iyiydi. Ancak son bir kac gundur goguslerim eskisi gibi sismiyor. Bebegim emerken yutkunma sesi de duymuyorum. Acaba bebegim doymuyor mu? Nasil anlarim lutfen yardim edin.
çişli bezlerinden anlarsın
facebooktan emzirme sanatına üye ol oradan yardımcı olurlar hızlıca
memelerin şişmemesi artık normal memeler bebeğin ihtiyacı kadar üretmeye başlar ve terbiye olur . memeleri eşit şekilde ver yoksa bir meme küçük kalıyor sonradan küçük memeyi istediğin kadar ver düzelmiyor bilgin olsun

Ama bu bez agirligini nasil olcebilirim ki.. daha anlasilir bir kriter yok mu?
Asagi yukari tahmin edebilirsiniz, bebeginizin bezleri icin ayri bir cop poseti hazirlayin 24 saatlik bezlerinden baska birsey atmayin o cope, ordan cikacaktir.

Ama zaten ac olan bebek aglar, aglamiyorsa doyuyordur

Tatlım bezinden anlarsın kilo gelişiminden anlarsın ve aglamasından aglarsın he cokmu süphe ediyosun hala ver emsin emsin emsin doyar bırakır doyup bırakmassada fazlasını kusar

Back
X