3 aylık bebeğimle boşanıyorum

mutsuzannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2023
6
0
1
33
Merhaba arkadaşlar ben üç aylık bebeğimle boşanma sürecime girdim bir haftadır annemlerdeyim eşim çok yönlü kişiliği olan biri dün anlaşmalı boşanmayı kabul etti bugün çekişmeli olsun diyor . Evliliğimizde karşılıklı saygıyı yitirdik onun bana benim ona şiddetli bir geçinsizliğimiz vardı ilgisizlik vs konularından da çok yıprandık ailesiyle alakalı da hazmedemediğim durumlar vardı en son işe onlarda dahil oldu ve sorunlar çok daha büyüdü görümcemde dahil herkesle şiddetli kavga içine girdik ve artık dönüşü olmicak duruma getirdik herşeyi bu sebeplede en son kavgamızda şiddetin dozu birbirimize karşı çok çok arttı bu yıpranmaya son vermek için bebeğimle anneme geldim bu tarz durumlar yaşayanınız var mı nasıl aştınız ne durumlar yaşadınız bunu sormak istedim

Şu süreçten anladığım en önemli şey evden kadının değil erkeğin gitmesi gerektiği.

Şimdi bunu çekişmeli davada aleyhinize kullanır evi terk etti diye.

Allah yardımcınız olsun

Böyle durumlarda neden erkek değil de kadın gider anlamıyorum..ufacik bebekle bi sürü eşyayla yollara düş olacak iş değil..bu kadar büyük kavgalar neden çıkıyor? Sakin davranın, biraz zaman geçsin, herkes bi sakinleşsin bakalım..boşanmak öyle hemen karar verilecek bir durum değil..boşanmada en ağır travmayı kadin yaşıyor..ailede akli başında,iki tarafla da olgunlukla konuşacak,yanlışları oturup anlatacak biri yok mu?ailelere de bi sınır koyun..kendi içinizde sorunları çözmeye çalışın.. iki taraf da isterse düzelir herşey..

şiddet ve saygının bittiği yerde devam eden evlilikten hayır gelmez. ama bebeğe üzüldüm çok çok ufak keşke sorunlarınız varken bebek olayına girmeseydiniz? maddi özgürlüğünüz var mı? eşiniz neden çekişmeli dava istiyor ortak mal mülk var mı

Şu saatten sonra barissaniz da o evlilikten hayır gelmez bunu bilerek adım atın bence ha ne yapabilirsiniz en fazla çocuğun biraz daha büyüyüp kreş çağına gelmesini bekleyip bu süreci erteleyebilirsiniz onun dışında dedidigim 3 yıl sonrada 5 yıl sonrada olsa sonu hüsran olacak

Bu kötü niyetli eş ailelerini Allaha havele ediyorum.
Ne anlıyorlar insanların arasını bozmaktan.
Küçücük bebek var ortada. Bu kadın daha lohusa. Bebeğiyle birbirine alışma dönemi. Yepyeni bir dönem uykusuz geceler, en çok ihtiyacı olduğu dönemde köstek oluyorlar.
Kuzum sen sakin ol kimsenin lafına sözüne bakma. Biraz uzak kalın anlayacak bence yaptığı hatayı eşin.
Kaç yıllık evlisin bu arada?

Biz dönülmez yola girdik mlesef… ablası uzakta evli bana kafayı taktı çok kavga ettik onun yüzünden en son bir gün annem bu zmna kadar sabretti dahil olmadı en son araya girdi görümcemi aradı eşi açtı telefonu anneme ağza lınmayacak küfürler etti annem daha bişey diyemeden dünyanın küfrünü işitti sonra suç duyurusunda bulundu annem o da anneme tazminat davası açmış 100bin liralık ama annemde küfür hakaret olmadı hiçbirşekilde olamadı zaten . Bizim işimiz aşırı çıkmaza girdi araya girmeyen karışmayan kalmadı

Fiziksel şiddet var mı? Çözülemeyecek bir durum yoksa bir süre uzak durun yine olmayacak gibiyse boşanmaya karar verirsiniz.
Fiziksel şiddette oldu çok kez oldu ben hakaret ettim sebeplerim vardı savunuyordu herkesi çok sinir olup ettim o da fiziksel şiddet uyguladı her sefer

Ypk işte eşim onların arkasında çoğu zaman her seferinde

Fiziksel şiddette oldu çok kez oldu ben hakaret ettim sebeplerim vardı savunuyordu herkesi çok sinir olup ettim o da fiziksel şiddet uyguladı her sefer
Ozaman boşanmaniz sizin için en hayırlısı. Boşverin artık üzülmeyin aileniz arkanızda olduğu sürece kolay atlatırsınız Allah'ın izniyle. Bebeğiniz de var mis gibi kokusunu çekin içinize yeni bir hayata çok güzel başlayın.

Boşanma günü de gidin bir güzel süslenin püslenin dik bir duruşla gidin.

Keşke polis çağırıp darp raporu ve uzaklaştırma alsaydiniz
Allah minicik bebeğinizin ve sizin hakkınızı onlarda bırakmasın beter olsunlar pisler

Sorunun çok büyük değilse anlaşmaya çalış hemen boşanmaya kalkma görümce kaynana kişilerini umursama

Kaç yıllık evlisiniz.
Ve bence en önemlisi kayınvalidenizle yakınmı oturuyorsunuz?

Merhaba geçmiş olsun ben de 1.5 aylık hatta daha yeni doğmuş olacak prematüre bebeğimle ev taşıyacağım şehir değiştireceğim boşanacağım adam umursamıyor uzaklaştırma var ne zaman gideceksin evden diyor evi de ben tuttum masraf yaptım arada üzülüyordum ilk günler böyle hayvanliklar yaptıkça bir an önce kurtar beni Allah'ım diyorum biz de psikolojik fiziksel hatta arada cinsel şiddet vardı dilerim Allah'tan dirhem dirhem çıksın çocuğumla beni şehir şehir surunduren pislikten valla ben de durumlar böyle siz de var mıydı şiddet ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…