B buneyaa Ceylinim Kayıtlı Üye 1 Kasım 2008 208 15 118 11 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa #1 Kızlar dualarınıza önerilerinize ihtiyacımm var.Üzüntüdenn sütüm azaldıı kesilcek diye korkuyom midem yediklerimi sindirmiyoo.Lütfen yardımm edinn
Kızlar dualarınıza önerilerinize ihtiyacımm var.Üzüntüdenn sütüm azaldıı kesilcek diye korkuyom midem yediklerimi sindirmiyoo.Lütfen yardımm edinn
24.5 Aşk=Duru&Ömer Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2009 1.139 0 316 49 Diğer 11 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa #2 buneyaa .!.: Kızlar dualarınıza önerilerinize ihtiyacımm var.Üzüntüdenn sütüm azaldıı kesilcek diye korkuyom midem yediklerimi sindirmiyoo.Lütfen yardımm edinn Genişletmek için tıkla... Allahım şifalar versin...bol bol emzir, bide çiçek ıhlamur demleyip 1-2 kaşık verebilirsin....
buneyaa .!.: Kızlar dualarınıza önerilerinize ihtiyacımm var.Üzüntüdenn sütüm azaldıı kesilcek diye korkuyom midem yediklerimi sindirmiyoo.Lütfen yardımm edinn Genişletmek için tıkla... Allahım şifalar versin...bol bol emzir, bide çiçek ıhlamur demleyip 1-2 kaşık verebilirsin....
benim_olan Canım esadımmm Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2009 7.302 20 158 İstanbul 1 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa #3 acil şifalar canım çok fazla üzülme harap etme kendini bende kardeşimde bronşit geçirdik küçükken çok iyi bir bakım iyi beslenmeyle ilerlemeden önleyebilirsin üzülme Allah şifa versin canım
acil şifalar canım çok fazla üzülme harap etme kendini bende kardeşimde bronşit geçirdik küçükken çok iyi bir bakım iyi beslenmeyle ilerlemeden önleyebilirsin üzülme Allah şifa versin canım
B buneyaa Ceylinim Kayıtlı Üye 1 Kasım 2008 208 15 118 2 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi buneyaa #4 Sağoll teşekkür ederim işte annelikk Allah bütün bebeklere sağlık şifa versin.