4 aylık bebeğim söyleniyor devamlı

Emziremeyen bir Anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2025
7
4
1
29
Merhabalar 4 aylık kızım var ağlamıyor da söyleniyor devamlı emzirsem de eli hep ağzında çok da kucakta durmak istemiyor bu neden olabilir acaba hem anne sütü hem mamayla besliyorum 3 saate bir besliyorum ama öyle cayır cayır ağlaması yok acıkınca bile sadece eli hep ağzında ve devamlı söyleniyor böyle olan var mı acaba aranızda merak ettim neden olabilir ? 4 ay atağında kucaktan inmek istemez bebek falan diyorlar ama benim kızım çok kucakci değil böyle şeyler yaşayan var mı aranızda cevaplarsaniz çok sevinirim

Merhabalar 4 aylık kızım var ağlamıyor da söyleniyor devamlı emzirsem de eli hep ağzında çok da kucakta durmak istemiyor bu neden olabilir acaba hem anne sütü hem mamayla besliyorum 3 saate bir besliyorum ama öyle cayır cayır ağlaması yok acıkınca bile sadece eli hep ağzında ve devamlı söyleniyor böyle olan var mı acaba aranızda merak ettim neden olabilir ? 4 ay atağında kucaktan inmek istemez bebek falan diyorlar ama benim kızım çok kucakci değil böyle şeyler yaşayan var mı aranızda cevaplarsaniz çok sevinirim
Kız ne güzel işte 🤣 dert ettiğin nedir tam olarak

Kız ne güzel işte 🤣 dert ettiğin nedir tam olarak
Dert ettiğim şu hani normalde acıkınca tepki vermesi gerekir ya diyelim ki ben 4 saat 5 saat beslemedim yine öyle tepki vermiyor yani 3 saati gecirmemeye çalışıyorum ama hani aciktigini yada gazı oldugunu böyle ifade etmiyor gibi yani anlatabildim mi bilmiyorum ya bu benim ilk çocuğum da biraz takıntı da yapıyor olabilirim 🙊

ben onu yerimm :D ahahaha benım yegen gıbı:D teyzesı kılıklı derdı annem :D ahaha uzun omurlu olsun :)) buyuyunce de soylencek :)) kendımden bılıyorum :D

Dert ettiğim şu hani normalde acıkınca tepki vermesi gerekir ya diyelim ki ben 4 saat 5 saat beslemedim yine öyle tepki vermiyor yani 3 saati gecirmemeye çalışıyorum ama hani aciktigini yada gazı oldugunu böyle ifade etmiyor gibi yani anlatabildim mi bilmiyorum ya bu benim ilk çocuğum da biraz takıntı da yapıyor olabilirim 🙊
Bence takıntı yapıyorsunuz. Aç olan bebek veya derdi olan bebek çok güzel anlatır size bağıra çağıra 🤣 bir de zaten artık 4 aylık olmuş. Uykuları dğzene girer,yemesi düzene girer,gazı bitti gibi birşey artık. Büyüyor kabul et 🥰 sakın bu takıntıyla geceleri de uyandırma acıkmıştır diye,valla çok çekersin ilerde sürekli uyanır
Uyku düzeni bozulur artık büyüdü o
Bırak uyusun deliksiz. Doktorlar 90 günü aşmış bebekler 8-9 saat uyuyabilir diyor

Bence takıntı yapıyorsunuz. Aç olan bebek veya derdi olan bebek çok güzel anlatır size bağıra çağıra 🤣 bir de zaten artık 4 aylık olmuş. Uykuları dğzene girer,yemesi düzene girer,gazı bitti gibi birşey artık. Büyüyor kabul et 🥰 sakın bu takıntıyla geceleri de uyandırma acıkmıştır diye,valla çok çekersin ilerde sürekli uyanır
Uyku düzeni bozulur artık büyüdü o
Bırak uyusun deliksiz. Doktorlar 90 günü aşmış bebekler 8-9 saat uyuyabilir diyor
Haklısınız belki de büyüdüğünü kabul etmek istemiyorum boş takıntı yapıyorum ama yinede buraya yazıp sizlerden yorum almak istedim cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ♥️

Bebişin mizacı öyledir belki annesi ☺️ bir de siz çok mu konuşursunuz mesela? Bazı bebekler sesler taklit etmeyi severmiş. Siz söyleniyor sanıyorsunuz da o sizi taklit mi ediyor acaba?
Şey evet yani ben hamileyken de doğduğu zamandan itibaren de çok müzik dinletip çok konuştum kızımla 2-3 aylıkken çok ağlıyordu 4. Ayda bir anda durulup sessizlesince belki ben yanlış anladım acemiyim de biraz 🥹

Yorumunuz için teşekkür ederim ama benim demek istediğim 4 saat 5 saat beslenmese de ağlamamasi ben 3 saati gecirmemeye çalışıyorum ama acıkınca bebekler ağlamaz mı?
Acıkmıyordur belki , mama da anne sütü gibi değil daha kıvamlı. Emeklemedöneminde hareketlenir acıkır.

Şey evet yani ben hamileyken de doğduğu zamandan itibaren de çok müzik dinletip çok konuştum kızımla 2-3 aylıkken çok ağlıyordu 4. Ayda bir anda durulup sessizlesince belki ben yanlış anladım acemiyim de biraz 🥹
Anladım çocuk hiç ağlamıyor değilmiş yani 😂 olsun stres yapmayın siz. Belki de çocuk acıkmıyor. Zaten 4 aylık bebeği artık 3 saatte bir emzirmenize veya beslemenize herek var mı bilmiyorum tam, gece gerek yok ondan eminim ama gündüz için de bir doktora sorun isterseniz.

Anladım çocuk hiç ağlamıyor değilmiş yani 😂 olsun stres yapmayın siz. Belki de çocuk acıkmıyor. Zaten 4 aylık bebeği artık 3 saatte bir emzirmenize veya beslemenize herek var mı bilmiyorum tam, gece gerek yok ondan eminim ama gündüz için de bir doktora sorun isterseniz.
Teşekkür ederim biraz rahatladım sizi biraz darladim yorumlarla ama özür dilerim 😊

Ah benim bebeğimde 4 aylıkken söylenmeye başladı. Akşam 6da başlardı yatana kadar söylenirdi. Mesajlarda takma ne var demişler ama takılmayacak gibi değil beyinen çok yoruluyorduk. Birde bir derdimi varda anlamıyoruz diye sıkıntı ederdim. 1 ay boyunca akşam 6da başlayıp saat 10a kadar yani uyuyana kadar söyleniyordu. Doktorda diş sancısı çekiyor diyordu. Sadece anne sütüyle besliyordum ve 1.5 saatte bir emiyordu. Her ay 1 kg alan bebeğim 5.ay kontrolunde hiç kg almadığı öğrenince bebeğimin açlıktan söylendiğini anladım Ve hemen ek gıdaya başladım. Ve söylenmesi durdu. Yani bebeğim 1 ay boyunca açlıktan söylene söylene uyumuş😢 ben tok yatarken bebeğim yeterince doymadan uyuyormuş 😢
Şu an 7 aylığız ve 2 saatte bir besliyorum. Bebeğimin huzursuzluğundan acıktığını anlıyorum çünkü. Sizde 2 saatte bir beslemeyi deneyin bi gözlemleyin isterseniz. Söyleniyorsa bir derdi vardır. Benim bebeğim 7 aylık ne acıktığında ne uykusu geldiğinde ağlamaz söylenmeye başlar ordan bi huzursuzluğu olduğunu anlarım. Ve hala diş çıkarmadı. Doktora göre diş sancısından yapıyordu🤦‍♀️

Diş sancısı olabilir

Back
X