3 AYLIK BEBEK İDRAR

Gns2231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
14
2
1
26
Merhabalar ilk çocuğum bebeğim 3 aylık kız idrarını 2 gündür çok az yapıyor Bir bez bile doldurmuyor yaptığı zaman da çok az pembe mi kan mı ayırt edemiyorum deneyimler anneler Lütfen yardımcı olup
20250714_171349.webp
20250715_162618.webp
cevap verinn

Susuz kalmış. Emiyorsa bol bol su için ve çok sık emzirin. Saat tutmayın sürekli memeye kotun havalar sıcak olur bu sıcaklarda böyle. Bebeğe bir tatlı kaşığı su da verin bugünlük.

Susuz kalmış. Emiyorsa bol bol su için ve çok sık emzirin. Saat tutmayın sürekli memeye kotun havalar sıcak olur bu sıcaklarda böyle. Bebeğe bir tatlı kaşığı su da verin bugünlük. Ateş yoksa Doktorluk acillik bir konu değil. Yarın götürürsün polikliniğe.

Merhabalar ilk çocuğum bebeğim 3 aylık kız idrarını 2 gündür çok az yapıyor Bir bez bile doldurmuyor yaptığı zaman da çok az pembe mi kan mı ayırt edemiyorum deneyimler anneler Lütfen yardımcı olup Eki Görüntüle 3617781 Eki Görüntüle 3617782 cevap verinn

Acile gidip idrar tahlili yaptirin. Kanda olabilir, idrar susuzluktan turuncuya kacmis bir renktede olabilir, kabul ettigi her dk emzirin, sizde bol su tuketin.

Eger kan ise, kiz bebekler dogduktan sonra annenin hormonlarini tasimaya devam ettikleri icin regl benzeri bir surec yasayabiliyorlarmis diye duymustum, 2 kiz cocugum var, ikisindede yasamadim ama.

Merhabalar ilk çocuğum bebeğim 3 aylık kız idrarını 2 gündür çok az yapıyor Bir bez bile doldurmuyor yaptığı zaman da çok az pembe mi kan mı ayırt edemiyorum deneyimler anneler Lütfen yardımcı olup Eki Görüntüle 3617781 Eki Görüntüle 3617782 cevap verinn
Korkulacak bir şey değil ama susuzluk işareti bu böbrekler alarm veriyor susuz kaldım diye o yüzden idrardan ürat kristalleri dediğimiz madde atılıyor rengi turuncu pembe şekilde olur. Bol emzirmeye çalışın sütünüz yetersizse mama takviyesi 👍🏻 Doktora götürmenize gerek yok

Back
X