3 aylık bebek ile ne tür oyunlar oynuyorsunuz

handegoreli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
106
52
28
39
Merhaba arkadaslar, 3 aylık bir yeğenim var uyanık kaldığı zamanlar oyun halısına koyuyoruz taş çatlasa 10 dk ilgisini çekiyor ağlıyor alıyoruz.. Çıngırak gösteriyoruz, bol bol konuşuyoruz.. Sizler nasıl vakit geçiriyorsunuz yada geçirdiniz bebeklerinizle lütfen yardım

hep kucakta gezdirdim evde mutfakta benim yaptıklarımı izliyor biraz mutlu oluyordu o zamanlar, bir de hep çıngırak gösterip konuştum, zordu, saniye yanından ayrılamıyordum ben de, hep ilgi isterdi minikken

hep kucakta gezdirdim evde mutfakta benim yaptıklarımı izliyor biraz mutlu oluyordu o zamanlar, bir de hep çıngırak gösterip konuştum, zordu, saniye yanından ayrılamıyordum ben de, hep ilgi isterdi minikken
Benimkiler ikiz bende yanlarından ayrılamıyorum. Oyun Halısı 10-15 dk. Konuşuyorum.. Anakucağına astığımbir oyuncak var onu takip ediyorlar. O baya oyalıyor ama sabitken ilgilerini çekmiyor. Hareketli olacak. Başka ne Tür etkinlikler yapıyorsunuz?

Canım hele seninkilet ikizmiş iyice işin zor ben yine koluna alıp yemek yapıp wcye dahi birlikte gidiyordum ama sen ikisini nasıl alacaksın kollarına yanı bel de dayanmaz ki, baby tv aç diycem de bebeklere çok zararlıymış televizyon, işte hep müzikli oyuncaklar al tombul yanaklı diye bir oyuncak satılıyor mesela arat google'den o tarz oyuncaklar al müziklerini dinlesinlet basarlar da zamanla tuşlarına allah yardımcın olsun biz biriyle ancak baş ediyorken sende ikiz, maşallah bu arada çok tatlı oluyor ikiz çocuklar :)

Sorma teyzesi tatlılığına tatlılar da ilgileri üstünde olsun istiyorlar. Allahtan eşimle Bakıyoruz şimdi. Dönence ve oyun Halısı olmasa yandık. Ama kısa vadeli Çözümler tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…