3 aylık bebek ve uyku konusu

Yagmurteacher

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
867
Puanlar
43
Merhaba hanımlar bebeğim şimdiye kadar kundakla uyumaya alışmıştı ilk iki ayda çok uyku seven bir bebek değildi biz de kundağa devam etmiştik.
Bu hafta yan ve yüz üstü dönme çalışmaları başlayınca maşallah kundağı bırakmaya karar verdik ama uyumuyor yatağa uzandığını anladığı anda uyanıyor iki gündür.
Acaba uyku atağı haftası mı yoksa kundakla ilgili mi ?

Merhaba hanımlar bebeğim şimdiye kadar kundakla uyumaya alışmıştı ilk iki ayda çok uyku seven bir bebek değildi biz de kundağa devam etmiştik.
Bu hafta yan ve yüz üstü dönme çalışmaları başlayınca maşallah kundağı bırakmaya karar verdik ama uyumuyor yatağa uzandığını anladığı anda uyanıyor iki gündür.
Acaba uyku atağı haftası mı yoksa kundakla ilgili mi ?
Kundağı sürekli yaptıysanız bu zamana kadar birden bırakınca tabii ki etkisi olur zamanla alışır zaten artık kundak yapmanız doğru değil o sadece ilk haftalar için mantıklı bir uygulama 🤍

Ellerini keşfetme ve koordine etme çalışmaları ile kundak bırakma aynı zamana denk gelmis sanki ondan zorlanıyor gibi geldi bana. Zamanla alışır diye düşünüyorum.
Ben biraz dalana kadar ellerini tutuyorum bazen kundak hic yapmadık ama ona ragmen bizimki de elleri yuzunden uyaniyor 1 haftadir.

Back
X