• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylik bebekle tatil

busraerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
157
2
26
İstanbul
Gunesnkremi sursemminkizima surersem hangisinden hunes carpmasn diye ne gibi önlemler alınmalı denize soksam sikinti olurmuki tecrubesiz anneyim ben yaa :( akil verirmisiniz

Gunesnkremi sursemminkizima surersem hangisinden hunes carpmasn diye ne gibi önlemler alınmalı denize soksam sikinti olurmuki tecrubesiz anneyim ben yaa :( akil verirmisiniz

60 koruma faktörlü bir güneş kremi sürün bebeğinize.
Mümkün olduğuncada gölgede tutmaya çalışın.
Yanınıza pusetinide alırsanız rahat edersiniz.
Denize ben olsam sokmazdım, henüz çok küçük, 5-6 aylık olsa olabilirdi.

Merhaba,

saat 10 ile 3 hatta 4 e kadar asla dışarda olmasın.Direkt güneş altına koymayın.illa ki başına bir şapkası yada ince bir bandanası olsun
denize sokarsanız saatlere dikkat edin.yasak saatler olmasın.diger saatşerde güneş çok keskinse yine de üzerine ince pamuklu bir tişörtle sokun suya.mermer şahin denilen kumaş kadar ince elde bile dikilebilir.çünkü suya vuran güneş ışınları çok keskindir.

ben hipp diye bir markadan aldım bu yıl.içinde paraben silikon vs yok diye sertifikası var üzerinde.Gratis diye bir kozmetik magazasından aldım.hem yüz için hem vücut için ayrı ayrı olanlar var.

daha önce kullandıgım ürünler malesef paraben içeriyormuş.bıraktım.

puset çok iyi fikir.ben ilk bebekli tatilimi 9 aylıkken yapmıştım.içine terini alsın diye ince pemye battaniye sererdim.üzerine de düz beyaz tülbentimiz vardı.sinek böcek vs konmasın diye.namaz başörtüsü boyunda bebege özel yapmıştık.uyuyunca onu arabanın üzerine kapatır arada kontrol ederdim.güzel uyuyor öyle .

daha küçük anne sütü alıyorsa bilemem ama su içiriyorsanız sıcaklarda su takviyesi yapabilirsiniz.benim kızım içmezdi.

kolay gelsin.

Ben bebekli tatillerde Eylül tercih ederim. Bu havalarda büyük insan bile dayanamıyor. Eylül de hele de Eylül 15 den sonra mis gibi bütün deniz kıyısında kalabilirsiniz.

Eğer tatil yerim Ege ve Akdeniz ise de bebek ne kadarlık olursa olsun, korkmadığı müddetçe denize sokarım. Başı hariç tabi.

ben kızıma sebamed in 50 faktör bebekler için olan kremi kullandım

bence 3 aylık bebeğinizi öğle saatlerinde hiç çıkartmayın güneşe direkt olarak. sonrasında da bebeklere özel bir güneş kremi kullanın.
bayanlar, sakın kendi güneş kremlerinizi sürmeyin. içerisinde koruyucu vardır. bebeğinizi kanser tehditi ile karşı karşıya bırakırsınız.
herkese selamlar,

biz gittik 8 aylıkken burnumuzdan geldi tatilmi yaptık işkencemi çektik anlamadık bırakıck kimse yoktu kızım zaten huysuz agladı zırladı durmadı altını degiştirme mama saati uyku saati oyun zamanı falanı filanı 2 gün sonra geldigimiz gibi geri döndükgitmede olmuyor gitsen bakıcak biri şart cocuklu olmak cok zor

Back
X