Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi denedim değişmedi diyebilmek için.Aileyi ikna edecek artık ip koptu diyecek yere getirmek için.Keske ailem bana azıcık yok gostersede donebilsem.Bu adam bunlwri yaptığında kusturdugunde beni annemi arayıp beni şikayet eden adam.O yanlış anliyo boşa kusuyo bana diyo g lde delirme.Bu şartlar altında hala neyi bekliyorsunuz?
Merak ettim..
Bugün yine dikkat etmedi rahatladı sanırım uyarayım dedim ve normal diyor e sen bende en ufak şeyde tiksinirken kendi yaptığın normal geliyor.Degismesi için çaba göstermesi lazım ama herşeye ama herşeye normal diyor.Ben yoruldum.Bosansam benden her esirgedigini diğerine yapacak bende yontabildigimi yonttugumla ömrümü torpuledigimle kalicam.Her gün halime uzuluyorum.Eki Görüntüle 3336254
Bugün yine dikkat etmedi rahatladı sanırım uyarayım dedim ve normal diyor e sen bende en ufak şeyde tiksinirken kendi yaptığın normal geliyor.Degismesi için çaba göstermesi lazım ama herşeye ama herşeye normal diyor.Ben yoruldum.Bosansam benden her esirgedigini diğerine yapacak bende yontabildigimi yonttugumla ömrümü torpuledigimle kalicam.Her gün halime uzuluyorum.Eki Görüntüle 3336254 bu konuşmaya vakit ayırmak yerine kendinize vakit ayırıp kendimi bu durumdan nasıl kurtarabilirim diye düşünür müsünüz lütfen? Başlangıç olarak bir iş bakıp çalışmaya başlayın acilen. Çalıştığınız zaman ekonomik olarak kendinize yetebildiğiniz zaman boşanma kararını anneniz dahil hiçkimseye kabullendirmek zorunda değilsiniz!
Asıl şimdi tam zamanı. Ne kadar uzun kalırsanız daha zor olur. İnsana ait en önemli davranış biçimi alışmaktır. Hani bi adamın kötü bi huyu olur da sizi çok seviyordur, o huyunu görmezden gelirsiniz.Üç aylık evlilikte düzeltmek için uğraşmadan beklemeden fevri karsr vermekten cekindigim için cekilecek yanida yok sogudumda ama çevre baskısı ailenin bosanmayisimi istemeyisi düzeltme ve degistirebilme yoluna gidiyirum adamı mumkunmu Onuda bikmiyorum çok unutluda değilim