3 aylık evliyim ve hamileyim

Efendim; çiftler korunmuyor sonrada "Allah öyle uygun görmüş" deniliyor...Ne alaka!

Çiftler korunmazsa doğanın ve fizyolojinin gereği döllenme zaten oluşur.

Allah uygun goruyor canim hakikaten oyle.
Ben spiralle hamile kaldim ozelde taktirdim 2 senelikti. hamile kalmadan 3 ay oncede kontrol ettirmistim ama maalesef bebegimi kaybetmemle neticelendi bu olay.
sonra hapa gectim duzenli kullandim. gun atlamadim adete 2 gun kala akintim cogaldi idrar testinde 2. cizgiyi gordum
ama hapin etkisiyle rahim duvari inceldiginden tutunamadi sanirim ve kimyasala donustu.
yani korunsanda olabiliyor. Korunmadan beklesen , istesen bir sorun olmasa bile bekletebiliyor.
kadere inan. Hersey insanlarin elinde degil ben artik buna inaniyorum

Konu sahibi seninde gozun aydin tamam belki cok yenisiniz ama Allah vermis. Telasini kaygini anliyorum ama
biraz gecsin onu cok istedigini anlayacaksin. helede tekmeleri filan hissedince cok sukredeceksin
Gozun aydin giyeyim . Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
sakin kafaya takma. sen istesen belki olmayacakti Allah vermis cok sukret ve mutlu ol canim.

Son düzenleme:

ya evet beklemediğimi çin yanii şok oldm ama şu anlaşılmasın.kesinlkle aldırmak falan aklımın ucundan geçmez.inancım gereği... sanki sizlern anlatışına göre aldırcğmı düşünebilceğnzii hissettimde ondn böle bi açıklama yapma gereği duydum

Bende senin gibi aynen 3. ayımda hamile kalmıştım :) Evlilik yıldönümü kutlamadan 15 gün önce kızımın doğum gününü kutluyoruz :) Evliliğimle büyüyor kızım. İnsan yılların nasıl geçtiğini anlamıyor ama aynı dönemde bir evlat sahibi olduysanız size geçen yılın en güzle meyvesini gösteriyor. Kızım benim arkadaşım, sırdaşım, yoldaşım oldu. Çokta iyi oldu. Büyüdü bile :)

çok haklısın.ya yeniyim die telaş yaptm ama bende bebekleri çockları çok seviorm.tabikide böle benmdeçevremde var onları düşünnce şü kr diorm

rabbim inşallah sanada tekrar hamilelk versn ve bütünhamilelere sağlıklı doğmlar yapmayı nasip etsn

Bu sana kalmış birşey tabiki canım ama bende olsam aldırmayı filan düşünmezdim galiba o da bi can neticede. Hayırlı bi bebek olur inşallah. Aslında pek yorum yapmak istemiyorum bu tür konularda bizim ne yaşayacağımız belli değil çünkü, d.k hapı kullanıyorum ben ve bitmek üzere 2 gün kaldı tekrar kullanmamı istemiyor eşim ama bebek de düşünmüyoruz henüz çok erken, başka yöntemler deneyeceğiz ama spiralle bile hamile kalanlar varsa hiçbir şey %100 korunma sağlamıyor gibi eğer olacaksa.

valla bende GnotiSeavton arkadaşıma akatılıyorum.. korunup hamile kalan tabiki var.. ama her korunan da hamile kalmıoki? istisnaları genellemişsiniz kızlar.. bile bile lades deyip sonucunda şaşırmak bencede abes.. korunmuoruz aylardır uğraşıoruz diyene takdiri ilahi dersin, ama korunmadık hamile kaldım tühh vahh bencede diyemezsin yani.. abes geldi banada..
allah analı babalı sağlıklı bi evlat nasip etsin.. eğer eşiyle çok mutluysa bi problem yoksa mutlulukların devamı dilenir..
haa bence konu bile açılıs itibariyle garip.. evet erken olmuş çok erken olmaz kesinlikle desek konu sahibi ne dicekki?
olan olmuş, artık erkenmi geçmi diye düşünmekten ziyade, artık yaşam tarzını nasıl daha düzenli ve sağlıklı yapabilir, bunlara yönelmesi lazım.. allahım aratmamış nasip etmiş, şükretsin gitsin bebek kitapları alsın, anne olma duygusunu tadacağı için mutluluktan uçsun:)
1 ay sonra görürüz zaten başlar buraya bebeğime ya şu olursa die endişelenmeye, anneliği hissettikçe:))

ya ben konuyuaçıkcası sizlerden teselli bulmak için açtm yani çokta mutsuz değilm hamile kaldğm için ama erken oldğu için garip duygular içindeym yani hzrlıksızdm o yüzden.bende bunu sizlerle paylaşmak ve benm gibi erken hamile oln varsa teselli olsn die açtm konuyu.ve ben bile bile lades demedm korundğumu sandm..eşime güvenmekle hata ettm.

işte bu tür destekler için konuyu açmştm:) moral olsundie.kendimi ii hissetmek istiorm.ne güsel maşallahh:) işte erken hamile kalmann avantajı genç yaşta anne olmak.ii yanından düşüneblrz.benmde rabbim nasip ederse.20 gün önce falan olck gibi:)

efendim; çiftler korunmuyor sonrada "allah öyle uygun görmüş" deniliyor...ne alaka!

çiftler korunmazsa doğanın ve fizyolojinin gereği döllenme zaten oluşur.

takdir'i ilahi allah bişeleri isterse yoktan var eder...

Inanıp inanmamak katılıp katılmamak sizin tercihinizdir!!!

ayy kız yazdığına yazacağına pişman oldu nie bukadar uzadıki dua edin ya yok korunursan olmazmış takdiri ilahi dğildir bu ne saçma şey allah aşkına bişeyler yazarken dininizden olmayın bırakın çocuğu benim şuan bu mesajı yazmam bile takdiri ilahidir allah nasip etmezse ben bu mesajı yazamam allah nasip etmezse o gece korunurum nasip ederse korunduğum halde bir şekilde hamile kalırım arkadaşın dediği gibi spiralede hamile kalırım kimsede kendi mantığının uygun gördüğü gibi konuşmasın din konusunda hasas olalım korunmadığı halde döllenmenin olduğu birçok vaka var one peki o takdiri ilahi diimi orda burda deprem oluyomuş orda kimse ölmüyomuş ölmeye bilir sen nerden biliyosun depremden birgün sonra ölmediğini yani binaları sağlam yapsalar hepimiz ölümsüz olacaz takdiri ilahi nedir bi araştırın önce lütfen mantığınızı doğru bir görüşmüş gibi yansıtıpta diğer insanlarıda günaha itmeyin ben 28.10.1985 yılında saat 14:30 da doğacaktım ve doğdum çünkü rabbim böyle uygun gördü anlatabiliyomuyum belki yarın belki 1 sene belki 10 sene sonrada ölecem bellki bebeğin olması gibi bir ihmalle belkide çok kendime baktığım halde kafama saksı düşecek belki beyin kanaması bebeğimizin olmasını delliler gibi istemedik belki ama o çocuğun ve hepimizin bir süresivar ozmanda dünyaya geliriz biz istemesekde rabbim bunun gerçekleşmesi için içimize o aşkı sokar ve bizde önlem almayız bebeğimiz oluşur bukadar açık ve net..lütfen işin içinde allah adı geçiyosa mantığınızı kullanmayın doğru olanı öğrenin lütfen böyle düşünenler buaraya cevap yazmasın çünkü bizim konumuz bu değil güzel kardeşim hamile kaldın hoş 17 yaşında değilsin oh mis gibi genç anası olur bbebişinin hatta arakadaş olurlar hepimizin bebişleri:)

ne güzel yazmşsn cnm allah razı olsn.evet 24 yaşındaym yaşım normal aslındada işte ben yeni oldğm için korktm acaba başedeblrmym die ondn sizlerden fikr almak için açmştm bu konuyuda yoksa niyetm aldrmak falan kesnlkle deil

canım bende üçüncü ayımda hamile kaldım bende korunuyordum ama oldu olmaz die bişey yok bizde şok olduk ama şimdi 2.5 yaşında oğlum var iyi ki de olmuş rabbim sağlık versin Allah sana bunu bahsettiyse ne ile korunursan korun ne yöntemi kullanırsan kullan yine olur Allahın deiği olur sen sağın solun deiğine bakma onlar bu dertten yanıpta sonra baskalarına ders verme niteliğinde olan tipler

yani insan bi şoka giriyo alışana kadar bendede oldu ama şimdi bebek nie olduki çok erken oldu falan diyodum hep sonra bebğin düşük tehlikesi çıktı 3 ay yattım yani hergün ağlıyodum bebeğime bişey olmasın die çok başka bişey ya iyki rabbim vermiş onu yüce allahım isteyen herkese versin kimsenin boynunu bükükbırakmasın allahım

canım benim benn nisanda inşallahh 2 ay araları oluyo hahahah

helal olsun valla doğru diyosun

oo ne güsel böle duydukça bende çok hevesleniorm.allah razı olsn kızlardesteklerniz için

ne güsel 2 ay oluck araları inş:) bende biraz alıştm gibi bu duruma:) ya bebekleri çok seviorm aslında.amin cnm inşallah istiyen herkese rabbim hayrlı sağlıklı evlatlar versn

Canım eşin isteyerek yapmış bebek istediği için.Bence hamile oldum diye üzülme, hamileliğin tadını çıkar.
Hamilelikte eşini daha da iyi tanırsın.Erken oldu diye de üzülme bence hiç.Ne kadar erken anne olursan o kadar iyi.
Mesela biz şimdi doğudayız, batıya tayin olduğumuzda bizde bebek yapıcaz ve ben 21 yaşındayım.Yaşın da gayet iyi yani.
Allah analı babalı büyütsün.Bol bol folik asit al, çok önemli.Gerçi biraz geç kalmışsın folik asit için ama, olsun sen yine de al.Ispanak ve marulu çok yemelisin, bunlar folik asit yönünden çok zengin.Bi de her gün mümkünse taze sıkılmış portakal suyu iç.
Çok sevindim senin adına.Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…