arkadaslar 12+2 hamileyim bugun bi arac otoyolda arkadan carpti emniyet kemeri takilidi fakat sarsildim baya. simdilik bi sorun yok gibi ama icim hic rahat degil bebege bi zarar gelmismidir ki
geçmiş olsun kötü bi tecrübe.. umarım bişey olmamıştır hastane ye gittin mi yazmamışsın ama bişey olsa o an olurdu kanama düşük vs .
korkma bebişine bişey olmamıştır inşallah :)
ben bebeğimi YÜCE RABBİME EMANET ETTİM BİLİYORUM Kİ RABBİM ONU KORUYOR. ufak tefek olaylar bende atlattım merdivenden bile düştüm işyerinde ama hamd olsun şuan normal herşey bi sıkıntım yok :)
geçmiş olsun kötü bi tecrübe.. umarım bişey olmamıştır hastane ye gittin mi yazmamışsın ama bişey olsa o an olurdu kanama düşük vs .
korkma bebişine bişey olmamıştır inşallah :)
ben bebeğimi YÜCE RABBİME EMANET ETTİM BİLİYORUM Kİ RABBİM ONU KORUYOR. ufak tefek olaylar bende atlattım merdivenden bile düştüm işyerinde ama hamd olsun şuan normal herşey bi sıkıntım yok :)
gecmis olsun sana da canim Allah saglikla kucagimiza almai nasip etsin. ben yurt disinda yasiyorum burda istedigimiz zaman gidemiyoruz doktora. aradik bi sikayetin yoksa bisey olmamistir dedi ama yine de icim rahatlamadi ilk bebegimde dusuk olmustu onun icin biraz fazla endiseliyim. Allah hepimizin yavrusunu korusun insallah