3 aylik hamike olup karni belirginleşenler

hndhdr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
79
26
3
36
Merhaba arkadaslar biz 12+3deyiz.benim henuz karnim belirmedi.etragimdan duyuyorum karnin daha cikmadimi benim bi arkadasimki cikmisti benim hemen belirmisti diye.herkesin bunyesi farkli bikiyorum boyle seyleri kafaya takmam hic ama hirmonlardan sanirim evham yapar oldum neredeyse hamile değilim diye dusuncem.korkuyorum acaba bebege biseymi oldu falan diye psikolojim bozuldu.kontrolum 20sinde ikili test icin gidecem.

Ohoo 12. Hafta ne ki, benim ilk gebeligimde 24. haftada daha yeni yeni hamile pant.giymeye basladim..hele de istahinz azsa,kusuyorsaniz daha gec cikiyor..

İç karnin genistir bnmde 5. Ayda belirginlesmeye basladi ki gene de soylemesem anlamazdi kimse

Ben de bugün 12 +3 um benimde daha çıkmadi karnım . 5 kilo verdm bulsnti kusmadan. Hala eskisi gibiyim hatta daha da zayıfım. Kimisinin 0 geç çıkar boşver

Benim 15-16. haftalarda hafif hafif çıkmaya başlamıştı karnım ilk 3 ayda 1-2 kilo aldığım ve bulantılarımdan dolayı.

Merhaba kızlar, 11+6dayım ben de. Kendi göbeğimden karnım çoktı mı çıkmadı mı anlayamadım ben :) ama size bir şey sormak istiyorum benim bu aralar göğüslerimdeki hassasiyet falan da azaldı. Zaten bulantım falan da yoktu şimdi hiç bi gebelik belirtim kalmadı nerdeyse. Sizde durum nedir?

Merhaba kızlar, 11+6dayım ben de. Kendi göbeğimden karnım çoktı mı çıkmadı mı anlayamadım ben :) ama size bir şey sormak istiyorum benim bu aralar göğüslerimdeki hassasiyet falan da azaldı. Zaten bulantım falan da yoktu şimdi hiç bi gebelik belirtim kalmadı nerdeyse. Sizde durum nedir?
Zamanla azalıyor canım benmde eskisi gibi değil.
Bi de doğuma yakın artacak işte ağrı acı

Bendr ayni durumdayim iste hic bi gebelik belirtim yok karnimda cikmayinca garip garip evham yapmaya basladim

Bizde 16 haftalığız. Dar bişe giyince belli oluyor karnım bol bişey giyince kimse hamile demez . Ama benim pantolonlar filan Dar dı belimi karnımı çok sıkıyordu gebelik pantolonlarını erken aldım . Tek sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz varsın geç belli olsun karnımız. Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler dilerim ..

6 aylık hamileyim, söylemesem hamile olduğumu anlamayacak insanların çoğu.

Zamanla azalıyor canım benmde eskisi gibi değil.
Bi de doğuma yakın artacak işte ağrı acı

değil mi? :) boşuna evham yapmamalı, ya şu internet zararlı bişi, her yere girip her şeyi okuyorum. hep felaket senaryoları :( ruh hastası olup çıkar insan valla.

Bizde 13 haftalığız. Karnım artık belirgin şekilde ben Burdayım diyor pantolon v.s giyemiyorum tayt ve hamilelik tunikleri eğilmek bazen zor geliyor. Şimdiden böyle ilerisini düşünemiyorum

Back
X