Normal canım gaz agrisi oluyo benimde oluyo bende 3 aylıkyimArkadaşlar yaklaşık üç aylık hamileyim.2 gündür karnımda şiddetli ağrılar oluyor.sizce normal mi?
Gazdandir o agrilar arada banada giriyor o agri bobreklerimi bile agritiyor.fundsh öncelikle teşekkür ederim. Benim ağrılar afedersin ishal olursun da ara ara böyle karnının içinde dolanır öyle oluyo senin de mi öyle? Dünden beri devam edince endişelendim,acaba çocuğa mi birşey oldu diye. Malum bugün pazar devlet hastanesi dışında hiç bir hastanede doktor yok yarını bekliyorum.
Evet canım isal olmuş Düm saniyorum ama tuvalete gidince bişey yok dinlen bol bolfundsh öncelikle teşekkür ederim. Benim ağrılar afedersin ishal olursun da ara ara böyle karnının içinde dolanır öyle oluyo senin de mi öyle? Dünden beri devam edince endişelendim,acaba çocuğa mi birşey oldu diye. Malum bugün pazar devlet hastanesi dışında hiç bir hastanede doktor yok yarını bekliyorum.
Canim Günaydın sen üç ayin bittimiÇoook teşekkür ederimfundsh biraz daha rahatladım.Allah razı olsun
Anladım canım hayirlisiyla kucağana almayi nasip etsin Allahim
Anladım canım Allah kucağana almayi nasip etsin insallah
Canim seni düşük taflikenmi var yoksa varmiydi şimdi gectimiemosummm33 çok teşekkür ederim canım böyle şeylerde insan hemen kötü düşünüyo düşük tehlikem de olunca hemen panik oluyorum ama sayenizde rahatladım biraz
İnşallah canım benimde vardı 7 haftalikken çok az kan geldi avuç içi kadar doktora gitti hafta sonu gelmişti kendi doktorum yoktu başka birine gittim oda bişey yok bebekten gelmiyo dedi ama kendi doktoruma gidince keseden kanama var dedi bi gün hastanede yattım 3 tane serum bitane ıgne sonrada progestana başladık bi hafta hiç kalkmadim bihafta sonrada kalmamış gitmiş dedi ama ilaca devam geçen hafta ikiye indirdi öbür haftada bire indircek bakalım hemen kesmedi ilacı sen iciyomusun ilacfundsh 5 haftadan beri var canım hep kesenin etrafında kanama vardı. İlk başta çok az geldi sonra içerde olmaya başladı ben hiç anlamıyordum kanama olduğunu işte bi karın ağrısı oluyordu doktor kontrolünde ortaya çıkıyordu.dusuk tehlikesi atlatmisin diyordu doktor hep.2 gün sonra randevum var bakalım inşallah bu sefer güzel bi haber alırım.
Benim 13 haftam bitti inşallah seninde geçer bi an oncefundsh senin kaç haftalikti canim?inş bir daha hiç bir risk yaşamazsın canım. Ben günde 3 tane progestan, 5 günde bir proluton, hergün magnorm alıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?