3 aylık hamileyim ama hic bişey hissetmiyorum:((

saadett42

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
10
2
8
Isparta
kızlar ilk gebeliğim ve 3 aylık hamileyim ama hamile oldugumu doktordan duymasam gözümle görmesem inanmayacam...ne miğde buluntım oldu nede baska bir degişiklik sadece birazcık iştahım arttı his olarakta aynıyım sizce bu normal mi? :((

kızlar ilk gebeliğim ve 3 aylık hamileyim ama hamile oldugumu doktordan duymasam gözümle görmesem inanmayacam...ne miğde buluntım oldu nede baska bir degişiklik sadece birazcık iştahım arttı his olarakta aynıyım sizce bu normal mi? :KK43:(
Dert etme canım yaa bulantı olmaması çok güzel çok şanslısın. önümüzdeki ay hareketlerini hissetmeye başlarsın. karnında olduğunu da o zaman tam idrak edersin bende de öyle olmuştu çünkü ben de diyodum acaba hamile değilmiyim diye :D

acaba kalbi falan mı durdu diyom bazen kendi kendime ALLAH korusun öyle bişey olsa vucüt tepki verirmi canım kanama falan olurmu ki

Niye öyle bişey olsun ki vesvese yapma başka şeylerle ilgilen. tabi bi sorun olsa kanama olur

Amin canım sağol. Öyle böyle geçiyo dokuz ay. ilk olunca çok zor tabi. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Back
X