3 aylik hamileyim ama karnim yok denecek kadar az normalmi

Pandora kutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2020
107
34
48
42
12 bitti 13 haftalik hamileyim ama karnim yok denecek kadar az normalmi bir tek oturunca küçük bir belirti var ama zaten ben iki büklüm oturuyorum hiç dik oturamam .sizdede normalmi bu belirsizlik sizdede böylemi

Normal, daha cok kucuk.Benim de dorduncu aydan snra biraz belirginleşmeye basladi.

12 bitti 13 haftalik hamileyim ama karnim yok denecek kadar az normalmi bir tek oturunca küçük bir belirti var ama zaten ben iki büklüm oturuyorum hiç dik oturamam .sizdede normalmi bu belirsizlik sizdede böylemi
Tabiki normal daha belli olurmu şimdiden kilo alma dikkat et canım karnim belli olacak diye.
Bende 11 bitiyor 3. Hamilelik oldugu halde karnim dümdüz diger hamileliklerimde 20. Haftada belli olmaya başladı şimdiden karin belli olmaz helede ilk hamilelikse karin kaslarin daha sıkıdır tayt badi giyince bile çıkıntı yok

4. Aydan sonra çkmaya başlıo
Tabiki normal daha belli olurmu şimdiden kilo alma dikkat et canım karnim belli olacak diye.
Bende 11 bitiyor 3. Hamilelik oldugu halde karnim dümdüz diger hamileliklerimde 20. Haftada belli olmaya başladı şimdiden karin belli olmaz helede ilk hamilelikse karin kaslarin daha sıkıdır tayt badi giyince bile çıkıntı yok
Ilk hamileligim.ben birden çok belli olmasını bekliyorum sanırım.ilk cahillik 😊

Şuan 46 kiloyum 3 ayda 2 yada 3 kilo aldım dikkat ediyorum zaten kisayim basket topu olmak da istemem 😔

Ben şuan 6 aylık hamileyim karnım bı cikiyo bı iniyo :d bazen dumduz oluyo bazende top gibi oluyor ama sabit hiç kalmıyor 😂 siz 3 ayı sorun etmeyin daha cokkk erken

bnm 16 da bile yoktu 24-25 sonrasi gibi hizla fark ediyor

Back
X