- 4 Şubat 2020
- 107
- 34
- 48
- 42
- Konu Sahibi Pandora kutusu
-
Tabiki normal daha belli olurmu şimdiden kilo alma dikkat et canım karnim belli olacak diye.12 bitti 13 haftalik hamileyim ama karnim yok denecek kadar az normalmi bir tek oturunca küçük bir belirti var ama zaten ben iki büklüm oturuyorum hiç dik oturamam .sizdede normalmi bu belirsizlik sizdede böylemi
4. Aydan sonra çkmaya başlıo
Ilk hamileligim.ben birden çok belli olmasını bekliyorum sanırım.ilk cahillikTabiki normal daha belli olurmu şimdiden kilo alma dikkat et canım karnim belli olacak diye.
Bende 11 bitiyor 3. Hamilelik oldugu halde karnim dümdüz diger hamileliklerimde 20. Haftada belli olmaya başladı şimdiden karin belli olmaz helede ilk hamilelikse karin kaslarin daha sıkıdır tayt badi giyince bile çıkıntı yok
Sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin rabbimNormal, daha cok kucuk.Benim de dorduncu aydan snra biraz belirginleşmeye basladi.
Öyle büyük beklentideyim kiBebek yaklasik 8-10 cm daha kucucuk karnin cikmamasi gayet normal yani :))
Şuan 46 kiloyum 3 ayda 2 yada 3 kilo aldım dikkat ediyorum zaten kisayim basket topu olmak da istememTabiki normal daha belli olurmu şimdiden kilo alma dikkat et canım karnim belli olacak diye.
Bende 11 bitiyor 3. Hamilelik oldugu halde karnim dümdüz diger hamileliklerimde 20. Haftada belli olmaya başladı şimdiden karin belli olmaz helede ilk hamilelikse karin kaslarin daha sıkıdır tayt badi giyince bile çıkıntı yok
Anlıyorum seni bende öyleydm aynaya bakp bakp dururdum karnm çktı mı dye..Ilk hamileligim.ben birden çok belli olmasını bekliyorum sanırım.ilk cahillik
Hamileliğin son 3 aynda asl kilo alıon ama onunda çoğu ödem falan oluyor korkma o yüzdenŞuan 46 kiloyum 3 ayda 2 yada 3 kilo aldım dikkat ediyorum zaten kisayim basket topu olmak da istemem
12 bitti 13 haftalik hamileyim ama karnim yok denecek kadar az normalmi bir tek oturunca küçük bir belirti var ama zaten ben iki büklüm oturuyorum hiç dik oturamam .sizdede normalmi bu belirsizlik sizdede böylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?