• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık hamileyim ilkinde kırmızı sonra kahveye dönen akıntılarım oldu

senaolgc

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2025
21
-1
1
Merhaba 12 haftalık hamileyim biranda akşam kırmızı kan gelmesi üzerine streslendim ve doktorumu arayıp hemen hastaneye gittim baktığında hiçbir sorun yok dedi bebek iyi dedi. Kırmızı akıntım 2 gündür kahverengiye döndü ve hala devam ediyor. Progestanıda 8 haftalıktan beri kullanıyorum 12. Haftama kadar ara ara kırmızı kanamalarımda olmuştu 3-4 kez. Sizde durumlar nasıl doktor iyi desede içim asla rahat etmiyor ilerler kötü olur diye korkuyorum. Benim gibi olanlar var mı? 3 gündür uyku uyumuyorum

Merhaba 12 haftalık hamileyim biranda akşam kırmızı kan gelmesi üzerine streslendim ve doktorumu arayıp hemen hastaneye gittim baktığında hiçbir sorun yok dedi bebek iyi dedi. Kırmızı akıntım 2 gündür kahverengiye döndü ve hala devam ediyor. Progestanıda 8 haftalıktan beri kullanıyorum 12. Haftama kadar ara ara kırmızı kanamalarımda olmuştu 3-4 kez. Sizde durumlar nasıl doktor iyi desede içim asla rahat etmiyor ilerler kötü olur diye korkuyorum. Benim gibi olanlar var mı? 3 gündür uyku uyumuyorum
Geçmiş olsun cinsel birliktelik sonrası mmı oldu acaba

Geçmiş olsun cinsel birliktelik sonrası mmı oldu acaba
Saolun hayır ara ara kanamalarımdan ötürü cinsel beraberliğimiz şuan bilinçli olarak yok. İlk bebeğimi düşürmüştüm çünkü 6 haftalıkken. Şimdide biraz ara verdik açıkcası.

Back
X