3 aylık hamileyim ve kanamam var:(((çok uzgunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul77
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
3 aylık hamileyim ve bugun acıle gıtmek zorunda kaldım bıırden bıre kanamam geldi:14:ustelık oyle cok dıkkat edıyorum mumkun oldugunca dınlenıyorum:26:ama agrım falan hıc yok sadece kanamam var:5:doktor dusuk tehdıdı oldugunu soyledı cok sukur bebegımın kalp atımları var:5:korkuyorum ama.....bırseyım yoktu anlamıyorum daha bırkac gun once 2lı taramam ıcın testler yapıldı pazartesı sonuclar cıkcak..inşallah her sey yolundadır.....:5:benımle aynı durumda olan arkadaslar var mı acaba veya bılgısı oloan:26:

çok geçmiş olsun canım inşallah bolca dinlen ve bol su iç bebişine hiç bişeycik olmaz

3 aylık hamileyim ve bugun acıle gıtmek zorunda kaldım bıırden bıre kanamam geldi:14:ustelık oyle cok dıkkat edıyorum mumkun oldugunca dınlenıyorum:26:ama agrım falan hıc yok sadece kanamam var:5:doktor dusuk tehdıdı oldugunu soyledı cok sukur bebegımın kalp atımları var:5:korkuyorum ama.....bırseyım yoktu anlamıyorum daha bırkac gun once 2lı taramam ıcın testler yapıldı pazartesı sonuclar cıkcak..inşallah her sey yolundadır.....:5:benımle aynı durumda olan arkadaslar var mı acaba veya bılgısı oloan:26:

canım korkunu anlıyorum ama iç korkma bence.benimde aynı sorunum vardı.3 hafta yattım.ilaçlar kullandım ve geçti.şimdi çok iiyiym.dışarı çıkıyorum yürüyorum.kendine dikkat et.allah yardımcın olsun.:61:

çok geçmiş olsun canım inşallah bolca dinlen ve bol su iç bebişine hiç bişeycik olmaz
tşk ederım canım inşallah bırsey olmaz dua edıyorum bol bol Allah kımseyı zor durumda bırakmasın su an sankı azaldı kanamam:26:hep yatıyorum zten ve bol su ıç demişsın ya acaba bır baglantısı mı var:5:

canım benımde 3bucuk aylıkken kanamam olmustu ben idrarımdan gelıyo zannetdım acıle gıtdık ve ögrendıkkı vajınal kanamaymış.kafana takma yat dınlen bak benımkı 7aylık olduallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınn..

canım korkunu anlıyorum ama iç korkma bence.benimde aynı sorunum vardı.3 hafta yattım.ilaçlar kullandım ve geçti.şimdi çok iiyiym.dışarı çıkıyorum yürüyorum.kendine dikkat et.allah yardımcın olsun.:61:

canım senınde mı aynı aylardaydı acaba:26:acılde ılac var mı dedım doktor oyle onlemek ıcın bır sey yok dedı gonderdı...:26:kanamam sankı azaldı bıraz hep yatıyorum zaten cok korkuyorum onceden de mol gebelık gecırdım Allah ım inşallah bebegımı sag salım hayırlısıyla kucagıma almayı nasıp eder..ısteyen herkese:14:

benım üç bucuk aylıkkken oldu progestan dıye bı ilaç kullandım sonra.oda cok uyku yaptı hep uyuyarak gectı gunler bugune geldık cok sukur sımdı hıcbır sorunumuz yok .üzülme hiç bişe olmaz kendıne dıkkat et yeterlı.

canım benımde 3bucuk aylıkken kanamam olmustu ben idrarımdan gelıyo zannetdım acıle gıtdık ve ögrendıkkı vajınal kanamaymış.kafana takma yat dınlen bak benımkı 7aylık olduallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsınn..

amın canım inşallah Allah o gunlerı gosterır bızlere:5:neden oluyo acaba cok merak edıyorum:26:bende gıttıgımde açılma yok dedı sonra ultrasondan baktı ve bebek goruluyo dedı hatta kalp atımlarını duydum...zaten genelde dkkat edıyordum artık ıgce dıkkat ederım:19:sızlerın mesajları moral verılıyo gercekten....pazartsı tekrar gıtmek zorundayım 2lı taramanın sonucları cıkacak..inşallah kotu bırsey yokturrr:14:

Back
X