- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Vesiledeniz
Bende aylik igne yaptirmistim butun dengem bozuldu keza dogum kontrol hapida ayni sekilde duzensizlik yapti simdi Allah'a emanet gidiyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hormonları alt üst ediyorlar adet düzensizliği başta olmak üzere pek çok sıkıntı yaratiyor aylık da olmayın benim Dr sakın asla yaptırma demiştiOlumsuz etkileri neler acaba? Ben de vurulmayı düşünüyorum.
Sakın o iğneyi vurulmayın demeye gelmiştim. Ama zaten vurmuşsunuz.
Hamile olmanız pek mümkün değil.
Ben de yaptırmıştım iğne.
. Bende allaha emanetim şuan olmasın diye dua ediyorum allah isteyene versinBende aylik igne yaptirmistim butun dengem bozuldu keza dogum kontrol hapida ayni sekilde duzensizlik yapti simdi Allah'a emanet gidiyoruz
Çok teşekkür ederim benim içim biraz rahatladı çünkü bebeğim büyüktü o piskoloji atamadan hamile kalmak istemiyorumbende 3 aylık iğne vurdurmuştum doğumdan sonra, sağolsun 7 ay boyunca kanama yaptığı için koruması 7 ay sürdühala da düzelmedi, çocuk 13 aylık oldu...
doktor vurdurduktan sonra ek korumaya gerek olmadığını söylemişti.
Evet 24 içinde başlıyor koruma.Vurulduktan sonra koruma başlarmı eyer uzun süre kullandıysanız bilgilendirin kafayı yicem ya gebe kalmışsam diye
Olumsuz etkileri neler acaba?
1 yıla yakın hiç adet görmedim. Normal günlük akıntı bile kesildi neredeyse. Kupkuru oldum yaw. İsteksizlik de cabası.bende 3 aylık iğne vurdurmuştum doğumdan sonra, sağolsun 7 ay boyunca kanama yaptığı için koruması 7 ay sürdühala da düzelmedi, çocuk 13 aylık oldu...
doktor vurdurduktan sonra ek korumaya gerek olmadığını söylemişti.
Anladım. Peki hangi yöntemi tavsiye etti size?Hormonları alt üst ediyorlar adet düzensizliği başta olmak üzere pek çok sıkıntı yaratiyor aylık da olmayın benim Dr sakın asla yaptırma demişti
Bu durumda eşin korunması lazım ya da spiralAnladım. Peki hangi yöntemi tavsiye etti size?