Arkadaslar 3, 5 aylik
bir kizim var.Bir suredir emzirmekte sikinti yasiyorum. Emzirmek istedigimde cok
fazla agliyor ve beni itiyor. hatta artik emzirme pozisyonuna gelince bile aglamaya basladi. internetten baktim bu aylarda birakma egiliminde oluyorlarmis. yasayan varmi ne yapiyorsunuz? tesekkurler
simdiden.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben yasadım canım benm kızımda aynen bu sekilde yapmıstı oda 3 3.5 aylıktı galiba kucagıma alır almaz hemen emzirecegimi anlıyor istemıyordu brtek gece uykuluyken emiyordu bende zorla zorla verdim geceleri cok emzirdim 7 aya kadar böyle emzirdim cok zorlandım ama emzirdim genede 7. aydan sonrada birden isteği arttı durmadan meme istedi dişten dolayı galiba şimdide 17 aylık hala emziriyorum sende emzirmeye calış inş emer.
ben yasadım canım benm kızımda aynen bu sekilde yapmıstı oda 3 3.5 aylıktı galiba kucagıma alır almaz hemen emzirecegimi anlıyor istemıyordu brtek gece uykuluyken emiyordu bende zorla zorla verdim geceleri cok emzirdim 7 aya kadar böyle emzirdim cok zorlandım ama emzirdim genede 7. aydan sonrada birden isteği arttı durmadan meme istedi dişten dolayı galiba şimdide 17 aylık hala emziriyorum sende emzirmeye calış inş emer.
Benimde kızım 3aylık ,o da sağ göğsümden emmek istemiyor,ancak gece derin uykusunda meiyor.bende şaşırdım ne yapacağımı bazen sağıyorum o taraftan,sanki sütümde azaldı gibi 40 ml civarı zar zor çıkıyor..banada yardım lütfen!!
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde kızım 3aylık ,o da sağ göğsümden emmek istemiyor,ancak gece derin uykusunda meiyor.bende şaşırdım ne yapacağımı bazen sağıyorum o taraftan,sanki sütümde azaldı gibi 40 ml civarı zar zor çıkıyor..banada yardım lütfen!!
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba benim 15 günlük kızımda sağ göğsümü almak istemiyor internetten emzirme pozisyonlarına bak .. ben sağ göğsümü kolumun altından doğru bebeği uztıyorum başı sol göğsümü emmer şekli aldığı için emiyor sende dene bende pozisyonu internette gördüm yoksa hayatta aklıma gelmezdi.. bebeği kücük yastığa koyup sağ kolunun altına doğru yerleştiriyorsun başı memeye dönük ben gündüz sağ memeyi bu şekilde gecede normal pozisyonda veriyorum...