- 13 Mart 2025
- 8
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi alpannesiii
-
Ah canım keşke korunsaydin bu dönemde. Yani şuan test yapmadan nasıl bu kadar eminsin belki de hamile değilsin. Önce bir test mi yapsan.Merhabalar ben geçtiğimiz Aralık ayında normal doğum yaptım ama çok çok zor bir dogumdu 17 saat sancı çektim ve 2 gün hastanede yattım, korunmama rağmen hamile kaldım sanırım leke geldi ama arkası yok. Aldırıp aldirmamak arasında çok kaldım bebeğim çok küçük tüm ilgimi oğluma vermek istiyorum 2 sene ama hamileysem de karnimdakine kıyamıyorum yardım edin akıl verin lütfen23 yaşındayım tek bebek bile bana çok ağır geldi hiçbir desteğim yok lohusayken bile hep tektim 2 çocukla nasıl baş edicem
Korundum, ya ben supheleniyordum zaten bugün leke de gelince ... napicam bilmiyorumAh canım keşke korunsaydin bu dönemde. Yani şuan test yapmadan nasıl bu kadar eminsin belki de hamile değilsin. Önce bir test mi yapsan.
Korunduysan hamile olmama ihtimalin daha yüksek. Reglin ne zaman test yapsan sonuç alırsın. Benimde bir ara lekelenmelerim olmuştu. Hamilelik sandım ama kist oluşmuş yani bu tarz şeylerde yapabiliyor.Korundum, ya ben supheleniyordum zaten bugün leke de gelince ... napicam bilmiyorum
Test yapmamışsınız kiKorundum, ya ben supheleniyordum zaten bugün leke de gelince ... napicam bilmiyorum
Geçen hafta yaptım ama testte yan çizgi çıktı sanırım bozuktu yüksek ihtimalle eminimTest yapmamışsınız ki
Yaptınız mı
Emin misiniz
Ben çok emin olamadım hamile olduğunuzaGeçen hafta yaptım ama testte yan çizgi çıktı sanırım bozuktu yüksek ihtimalle eminim
Hangi yöntemle korundunuzKorundum, ya ben supheleniyordum zaten bugün leke de gelince ... napicam bilmiyorum
Hangi yöntemle korundunuz? Her ara kanama gebelikten olmaz belki başka bi sebepten oluyodur sonuçta yeni doğum yaptınız.Korundum, ya ben supheleniyordum zaten bugün leke de gelince ... napicam bilmiyorum
Geri cekilmeHangi yöntemle korundunuz? Her ara kanama gebelikten olmaz belki başka bi sebepten oluyodur sonuçta yeni doğum yaptınız.
Geri çekilme korunma yöntemi değil ki, dırşarı boşalma olsa dahi, içeride penetrasyon sırasında salgınan sıvıda yüzlerce sperm var. Eş tamamen dikkat ettim bir damla gitmedi dese bile gebe bırakabilir bu yüzdenGeri cekilme
Geri çekilme korunma yöntemi değildir.İstemiyorsanız keske gerçek bir yöntemle korunsaydınız.Tekrar evde gebelik testi ya da hastanede kan tahlili yaptırarak sonucu net öğrenebilirsiniz.Hamile değilseniz bir daha böyle bir korku yaşamamak için doğru bir yöntemle korunun bence.Geri cekilme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?