3 aylık oğlum var sanırım yine hamileyim

hulyaemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
69
5
Arkadaşlar 2 oldu test yapıyorum pozitif çıkıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Oğlumu emzirmeyi kesmek ve onu ihmal edeceğim düşüncesi beni öldürüyor. Hem şaşkınlık hem arkadaş gibi buyurler sevinci hem de çocuğumu ihmal edeceğim düşüncesi beni kahrediyor. Bana yardım edin. Bebeğim çok da güZel emiyordu

Kan testindede pozitif çıkıyorsa hayırlı olsun bende büyük kızım 7 aylıkken hamile kaldım su an ufak kızım 19 aylık oldu ve iyikide olmuş diyorum Allaha bin şükürler olsun ki maşallah ikiz gibi diyor herkes hiç tereddütte kalmayın rabbim kolaylığını veriyor

hem birinci hem ikinciyi emziren çok anne var
sut zehirler lafina inanmayin
hayirli olsin

hamile kalınca emziriliyor mu bilmiyorum ama eğer emzirilmiyorsa doğduğunda büyük olan 1 yaşında olacak. emzirmeye kaldığın yerden devam edersin üzülme :)

nacizane fikrim, çok geç değilse aldırın derim. çünkü bebeğinizin size en çok ihtiyacı olan zamanda fiziksel ve manevi olarak onunla olamayacaksınız. süte, sürekli sabrınıza, uykusuz gecelerinize, sonsuz ilginize ihtiyacı varken bunları vermeyip, bir de kendinizi bir açmaza sokmak istemiyorsanız tabii. nası olduysa oldu, şimdi çaresine bakmanız gerek kesinlikle. hamilelik başlı başına kadını psikolojik olarak yerle bir edebilen bi durum, bebeğinizle ilgilenmeyi geçin, ağlama sesleri bile size fazla gelebilir. yani hem lohusa hem hamile olmak kendinize yapabileceğiniz en büyük işkence. 1 yaşından sonra emzirme fikri saçma çünkü ikinci bebeğiniz de emecek, ikisine yine yetmeyecek. ki zaten bi seneye kadar ilk bebeğiniz memeyi unutacak. yazık değil mi hem ona hem size yahu? ne karar verirseniz verin, umarım sizin için hayırlısı olur.

nacizane fikrim, çok geç değilse aldırın derim. çünkü bebeğinizin size en çok ihtiyacı olan zamanda fiziksel ve manevi olarak onunla olamayacaksınız. süte, sürekli sabrınıza, uykusuz gecelerinize, sonsuz ilginize ihtiyacı varken bunları vermeyip, bir de kendinizi bir açmaza sokmak istemiyorsanız tabii. nası olduysa oldu, şimdi çaresine bakmanız gerek kesinlikle. hamilelik başlı başına kadını psikolojik olarak yerle bir edebilen bi durum, bebeğinizle ilgilenmeyi geçin, ağlama sesleri bile size fazla gelebilir. yani hem lohusa hem hamile olmak kendinize yapabileceğiniz en büyük işkence. 1 yaşından sonra emzirme fikri saçma çünkü ikinci bebeğiniz de emecek, ikisine yine yetmeyecek. ki zaten bi seneye kadar ilk bebeğiniz memeyi unutacak. yazık değil mi hem ona hem size yahu? ne karar verirseniz verin, umarım sizin için hayırlısı olur.
ben de aynı durumdaydım. kızım 1 yaşında 2sine girmek üzere. şimdi 38 haftalık hamileyim. aldırmayı hiç düşünmedim

X